לביבות גבינה ושוקולד על מחבת, לביבות שממולאות בשוקולד טעימות אש!
לביבה זהובה וקריספית מבחוץ, עם פנים רך, חם וגבינתי ואז – בום! השוקולד שפורץ מהלביבה. זה לא סתם טעם, זו חוויה של נוחות ופינוק בביס אחד! השוקולד נמס בתוך הגבינה החמימה והתוצאה לביבה נפלאה לחנוכה.
השוס כמובן שהלביבה לא מטוגנת בשמן עמוק.
מכינים את הלביבות ומטגנים על מחבת עם תרסיס שמן פאם שלוש קלוריות להתזה!
את הלביבות האלה אפשר לטגן בכמות מינימלית של תרסיס שמן. הן מקבלות צריבה מושלמת, אבל נשארות אווריריות מבפנים בזכות הגבינה. זה המאכל המושלם שנותן לכם את הנחמה של מטוגן בלי ההרגשה הכבדה.
גם לא צריך תנור, אין זמני אפייה ארוכים. מערבבים את הגבינה, הביצים, קצת קמח, סוכר וריבוע שוקולד שמטמינים בתוך הלביבה.
כף למחבת הלוהטת, שתי דקות מכל צד – ולביבות הגבינה שלכם מוכנות להגשה.
אפשר להגיש עם אבקת סוכר מעל, שמנת חמוצה ליד, הן רכות, טעימות, נפלאות.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו תכינו גבינה בבית בקלות ובמהירות
בלי חומרים משמרים באפס מאמץ
מסנן יוגורט להכנת גבינה בייתית 1800 מל
לפרטים ורכישה
שילוב מנצח של לביבה עם גבינה ושוקולד נפלאה בטעמה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים עוד מתכונים לירקות?
מתכונים לירקות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שיהיה חג שמח וטעים
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
לביבות גבינה ושוקולד על מחבת
לביבות גבינה ושוקולד על מחבת
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס חמאה
- 500 גרם גבינה כנען/ריקוטה
- 1 כף צימוקים בהירים
- 2 כפות סוכר
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 2 ביצים
- ריבועי שוקולד
Instructions
- שמים בקערית את הגבינה מוסיפים את הביצים והסוכר ומערבבים לבלילה אחידה
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
- יוצרים כדור מהעיסה, מטמינים בתוכו ריבוע שוקולד ומגלגלים לכדור
- ככה תכינו את כל הלביבות על משטח עבודה
- שמים על האש מחבת ומתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
- מחכים דקה ושמים הלביבות על המחבת על אש בינונית
- שיתבשלו לאט לאט, אחרי שהשחימו, הופכים לצד השני, מועכים קלות
- אפשר לכסות עם מכסה אבל הכי חשוב - לא לעזוב אותם שלא ישרפו
- ככה מכינים את כל הלביבות
- מעבירים לצלחת הגשה, אבקת סוכר מעל ושיהיה חג טעים ושמח. בתיאבון
