גלידת מנגו קטיפתית

גלידת מנגו קטיפתית ב-3 מוצרים בלבד וב-2 דקות עבודה יש לכם גלידת מנגו נהדרת במרקם קטיפתי

שתף
הדפסה
גלידת מנגו קטיפתית
מה צריך

2 שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז – 397 גרם
1 פריגת מנגו קפוא – או 2 כוסות פרי מרוסק למחית

סוויט טיפ

ניתן להחליף את תרכיז הפרי בכל תרכיז אחר.
אפשר גם להשתמש בפירות טריים רק לרסק אותם היטב לפני במערבל מוט.
עם תותים למשל זה להיט.

מה צריך

2 שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז – 397 גרם
1 פריגת מנגו קפוא – או 2 כוסות פרי מרוסק למחית

סוויט טיפ

ניתן להחליף את תרכיז הפרי בכל תרכיז אחר.
אפשר גם להשתמש בפירות טריים רק לרסק אותם היטב לפני במערבל מוט.
עם תותים למשל זה להיט.

גלידת מנגו קטיפתית

גלידת מנגו קטיפתית, מתכון לגלידה נהדרת שמכינים בבית.
גלידת מנגו מכינים משלושה מוצרים בלבד.
מיץ פרי קפוא, שמנת מתוקה וחלב מרוכז.
הרבה שואלים אותי על התפקיד של החלב המרוכז,
הוא סמיך והוא נותן את המתיקות לפירות.

אפשר להכין את הגלידה מכל פרי שיש בבית.
בשביל לזרז תהליכים הכנתי את הגלידת מנגו מתרכיז פירות.
אבל היו פעמים שהכנתי גם מנגו טרי שהיה בבית וכבר היה ממש מצוקמק,
טחנתי בבלנדר קוביות של מנגו לרסק וערבבתי עם התערובת,
יצא משובח.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

נברתי בתמונות ומצאתי את תמונת הקינוח הזה שהכנתי לפני שנים ונזכרתי בפרפה המנגו.
בתמונה יש שתי שכבות.
שכבת מנגו ומעליה שכבת תות

גלידת מנגו קטיפתית

נכון, הצילום לא משהו,
אבל אתם יודעים שאני אוהבת לצלם גם שלבים נכון?
גלידת מנגו קטיפתית מכינים בבית
וזו גלידה שמכינים במהירות והיא חלומית בטעמה.
אפשר לשחק עם כל מיני טעמים.
משתמשים בשלושה מצרכים בלבד.
זה קל להכנה, זה נראה נפלא והכי חשוב
זה טעים אש!
גלידה מעשה בית שהיא קטיפתית וחלומית!

גלידת מנגו קטיפתית
במיוחד שזה מהמתוקים שזורקים הכל לקערה וטא-דם זה מוכן

עוד מתכונים לקינוחים טעימים כאן
קינוחי כוסות

עוד מתכונים  לגלידות לחצו כאן

מתכונים לגלידות

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

שקופית2

נרשמתם כבר לקבוצת הווטצ'אפ למתכונים?
בואו – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

 גלידת מנגו קטיפתית

 


סוויט טיפ:

ניתן להחליף את תרכיז הפרי בכל תרכיז אחר.
אפשר גם להשתמש בפירות טריים רק לרסק אותם היטב לפני במערבל מוט.
עם תותים למשל זה להיט.

 מה צריך בשביל גלידת מנגו קטיפתית?

2 שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז – 397 גרם
1 פריגת מנגו קפוא – או 2 כוסות פרי מרוסק למחית

איך מכינים גלידת מנגו קטיפתית?

שמים הכל במיקסר. מתחילים במהירות איטית, מגבירים הקצב לעוד כמה דקות. התערובת משנה צבעה ונעשית סמיכה.
מעבירים לכלי ולפריזר ל5 שעות לפחות.
אפשר להקפיא בכוסיות קטנות ואז יש מנות קצובות או בקערה.

שקופית4

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים