גלידת מנגו קטיפתית, מתכון לגלידה נהדרת שמכינים בבית.
גלידת מנגו מכינים משלושה מוצרים בלבד.
מיץ פרי קפוא, שמנת מתוקה וחלב מרוכז.
הרבה שואלים אותי על התפקיד של החלב המרוכז,
הוא סמיך והוא נותן את המתיקות לפירות.
אפשר להכין את הגלידה מכל פרי שיש בבית.
בשביל לזרז תהליכים הכנתי את הגלידת מנגו מתרכיז פירות.
אבל היו פעמים שהכנתי גם מנגו טרי שהיה בבית וכבר היה ממש מצוקמק,
טחנתי בבלנדר קוביות של מנגו לרסק וערבבתי עם התערובת,
יצא משובח.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
נברתי בתמונות ומצאתי את תמונת הקינוח הזה שהכנתי לפני שנים ונזכרתי בפרפה המנגו.
בתמונה יש שתי שכבות.
שכבת מנגו ומעליה שכבת תות

נכון, הצילום לא משהו,
אבל אתם יודעים שאני אוהבת לצלם גם שלבים נכון?
גלידת מנגו קטיפתית מכינים בבית
וזו גלידה שמכינים במהירות והיא חלומית בטעמה.
אפשר לשחק עם כל מיני טעמים.
משתמשים בשלושה מצרכים בלבד.
זה קל להכנה, זה נראה נפלא והכי חשוב
זה טעים אש!
גלידה מעשה בית שהיא קטיפתית וחלומית!

במיוחד שזה מהמתוקים שזורקים הכל לקערה וטא-דם זה מוכן
עוד מתכונים לקינוחים טעימים כאן
קינוחי כוסות
עוד מתכונים לגלידות לחצו כאן
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

נרשמתם כבר לקבוצת הווטצ'אפ למתכונים?
בואו – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
גלידת מנגו קטיפתית
סוויט טיפ:
ניתן להחליף את תרכיז הפרי בכל תרכיז אחר.
אפשר גם להשתמש בפירות טריים רק לרסק אותם היטב לפני במערבל מוט.
עם תותים למשל זה להיט.
מה צריך בשביל גלידת מנגו קטיפתית?
2 שמנת מתוקה
1 קופסה חלב מרוכז – 397 גרם
1 פריגת מנגו קפוא – או 2 כוסות פרי מרוסק למחית
איך מכינים גלידת מנגו קטיפתית?
שמים הכל במיקסר. מתחילים במהירות איטית, מגבירים הקצב לעוד כמה דקות. התערובת משנה צבעה ונעשית סמיכה.
מעבירים לכלי ולפריזר ל5 שעות לפחות.
אפשר להקפיא בכוסיות קטנות ואז יש מנות קצובות או בקערה.
