מתכון לפשטידת פסטה וגבינות, מכינים בקערה אחת.
פסטה שילדים משתגעים עליה ומבוגרים אוהבים בגלל הטוויסט שהוספתי לפשטידה.
אתם עוקבים אחרי באינסטוש נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
מכינים את הפשטידה עם כל הגבינות שיש במקרר,
אין לכם גבינה לבנה ויש קוטג'? מתאים
יש לכם יוגורט ואין שמנת חמוצה? גם מתאים
כי הפסטה פשוט משמינה מהנוזלים ונעשית רכה ונפלאה.
הכנתי את הפשטידה בקערה אחת
הטריק הוא שבסוף שתי כפות מהגבינה הצהובה ערבבתי עם פרורי לחם
ופיזרתי על הפשטידה. תשמעו יצא שוס!
פרורי הלחם יוצרים שכבה קריספית על הפשטידה
וזה פשוט נפלא.

חלק שמתי במנג'טים של קאפקקייקס
ופזרתי מעל את הגבינה הצהובה
חלק השארתי בלי כיסוי
כי לא ידעתי אם הילדים יאהבו.
אהבו!

יצאה מהתנור

ככה הפשטידה נראית לאחר חיתוך
וכמו שאתם רואים היא כל כך נהדרת וטעימה
שהיא חוסלה.
מחפשים עוד מתכונים לשבועות?
מתכונים לשבועות

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים רק ללחוץ – שבועות
לעוד מתכונים של פסטה לחצו כאן
מתכונים לפסטה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לפשטידת פסטה וגבינות
מה צריך ?
חצי חבילת פסטה מבושלת – 250 גרם
2 ביצים
250 גרם גבינה 5%
150 גרם גבינה מלוחה
1 גביע שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה מגוררת או חתוכה לריבועים קטנים
מעט שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
לציפוי מעל
2 כפות גבינה צהובה
2 כפות פרורי לחם
איך מכינים ?
מבשלים את הפסטה ומחצית מהכמות שמים בקערה.
מוסיפים לפסטה את הביצים ואת כל הגבינות הלבנות, מוסיפים פלפל ומלח ומערבבים.
מורידים שתי כפות מהגבינה הצהובה ומוסיפים לתערובת ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית עם מעט שמן זית מעבירים את הפשטידה לתבנית.
שתי כפות של הגבינה הצהובה מערבבים עם פרורי לחם ומפזרים מעל הפשטידה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפשטידה לארבעים דקות בערך.