צלי בשר בקר קלאסי חגיגי, הוא מתכון טעים וחגיגי.
"דולי, ביקשו ממני להביא צלי בשר בקר לארוחת החג, יש לך מתכון מנצח לצלי בשר בקר?"
"כן, יש לי צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר"
"חמודה ראיתי אותו, הוא נראה לי יותר מדי מתובל ואצלנו פולנים, אני רוצה משהו לפולנים אבל טעים"
אז קבלו את המתכון לצלי בשר בקר קלאסי חגיגי שהוא רך-רך, נימוח בפה וטעים אש!
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו82 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
מחפשים עוד מתכונים למנה עיקרית לפסח?
מנות עיקריות לפסח
מתכון להכנת צלי בשר בקר קלאסי יש מספר שיטות.
בדרך כלל מדובר על בשר בקר כתף מספר 5.
זהו נתח בשר ארוך.
יש כאלה שמבשלים את הבשר ורק אחרי זה פורסים לפרוסות ומבשלים את בשר הבקר עם הרוטב,
זה מה שקרה כשהכנתי צלי בשר בקר עם תפוחי אדמה וגזר.
הפעם השיטה תהייה שונה.
את נתח הבשר נפרוס לפרוסות, נטגן כל פרוסה לחוד ואחרי זה נבשל.
כך הבשר יהיה רך מאד, מלא טעמים ונפלא.
להגיש צלי עם אורז ליד זה בדיוק המנה המתאימה!
מעל 100 מתכונים לראש השנה תמצאו כאן
מתכונים לראש השנה לארוחת חג 2018
מנה חגיגית נוספת לחג
מתכון לאוסובוקו טלה בתנור עם ירקות
או – רוסטביף סינטה בתנור שתמיד מצליח עסיסי וחגיגי
לעוד מתכונים של בשר לחצו כאן
מתכונים לבשר
עוד מתכונים לראש השנה
מתכונים לראש השנה
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו11 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
צלי בשר בקר קלאסי
מה צריך למתכון להכנת צלי בשר בקר קלאסי חגיגי?
קילו בשר כתף מס’ 5
6 כפות שמן
2 בצלים חתוך לקוביות
5 גזרים חתוכים לפרוסות
6 שיני שום מקולפים
3 עלי דפנה
מלח – לפי הטעם
פלפל שחור אפשר גם מספר גרגרי פלפל שלמים
2-3 כוסות מים
לגירסה הפיקנטית –
אפשר להוסיף
פלפל אדום חריף חתוך לפרוסות דקות
איך מכינים מתכון להכנת צלי בשר בקר קלאסי חגיגי?
בסיר רחב יוצקים השמן ומטגנים את הבצל לגוון שחום.|
בזמן שהבצל נעשה שחום נחתוך את הבשר לפרוסות.
כשהבצל נעשה שחום, מעבירים פרוסות בשר לסיר ומטגנים,
אחרי שטוגנו מצד אחד, הופכים ומטגנים בצד השני.
מוציאים את הפרוסות המטוגנות לצלחת בצד וממשיכים לטגן את הבצל.
ככה מטגנים את כל נתחי הצלי בשר בקר.
לאחר שכל הנתחים טוגנו, מחזירים את הנתחים לסיר ומבשלים את כל הנתחים בסיר
על מנת שהטעמים שנשארו מהטיגון יספגו בצלי בשר בקר.
בין השכבות בשר הבקר מפזרים פרוסות גזר.
יוצקים מים על הבשר, מוסיפים את המלח והפלפל, עלי דפנה ומביאים לרתיחה.
לאחר שהמים רתחו, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה וחצי עד שעתיים.
הבשר יספוג את הטעמים ויהיה רך ונפלא.
חג טעים גם לכם אהובות ואהובים!