מתכון לספינג' מרוקאי מושלם

מתכון לספינג' אוורירי רך וטעים שמכינים תוך חצי שעה ספינג' טבעוני!

שתף
הדפסה
מתכון לספינג' מרוקאי חלומי שמכינים במהירות
מה צריך

2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
שמן לטיגון עמוק

סוויט טיפ

שרה אילנה סויסה המליצה להוסיף לתערובת ברנדי,
על מנת שהספינג' לא יספוג שמן.
על כל קילו – 3 כפות ברנדי.
מישהי גם אמרה שהוסיפה במקום הברנדי, עראק.

מה צריך

2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
שמן לטיגון עמוק

סוויט טיפ

שרה אילנה סויסה המליצה להוסיף לתערובת ברנדי,
על מנת שהספינג' לא יספוג שמן.
על כל קילו – 3 כפות ברנדי.
מישהי גם אמרה שהוסיפה במקום הברנדי, עראק.

מתכון לספינג' מרוקאי חלומי שמכינים במהירות

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות.
גם אני הכנתי ספינג'! ספינג אוורירי וחלומי!
מסתבר שאני לא חייבת להיוולד מרוקאית בשביל להצליח להכין ספינג'.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו79 כאןמתכונים לווטצ'אפ

פניתי לחברתי ציפי שידי זהב לה והכינה בעבר שולבטה וביקשתי שתכין איתי ספינג' לכבוד חנוכה.
"מהזה להכין ספינג'? את צוחקת? מערבבים קמח עם שמרים וסוכר, מוסיפים מים וזהו"
"כמה מים?"
"אני שמה את הקערה מתחת לברז זו לא תורה מסיני!"
בערב גם שלחה לי סרטון שהנכדה שלה צלמה אותה מכינה את הספינג'
ובחיי היא מילאה מים מהברז האלופה הזו!
ציפי אמרה חצי קילו קמח, היה לי פחות אבל אמרתי מה יכול להיות? ניסיתי.
וכמו שציפי אמרה, הוספתי שמרים, הוספתי סוכר, הוספתי מים
ערבבתי, איפסנתי לחצי שעה. העיסה תפחה והתחלתי לטגן.
טעות-טעות-טעות!
מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

מסתבר שאני לא צריכה להיוולד מרוקאית בשביל להצליח להכין ספינג'ים הורסים!
כמובן שבני הבית ממש כעסו עלי כי הקלוריות פה לא באות בבודדת,
אבל זה לא הפריע להם לחסל את הנגלה.
נורא מצחיק לראות איך כולם מקטרים "זה נורא משמין, זה רק בצק"
והידיים לא מפסיקות להישלח ולחתוך ביסים מהספינג'.
ביום שישי החלטתי להכין שוב והפעם עם כמויות מדוייקות,
כדי שלא יהיו המון קלוריות, הלכתי על שתי כוסות קמח.
טוב ברור שגם הנגלה הזו חוסלה לחלוטין!

אתם יכולים לראות בתמונה כמה הבצק היה אוורירי
מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

אז אהובות ואהובים שתדעו לכם שלהכין ספינג' זה באמת משחק ילדים,
במיוחד אם לא מתאמצים עם העיגולים, כי גם כדורים שמנמנים של בצק עטופים בסוכר זה מעולה,

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

 

מחפשים עוד מתכונים למימונה?
בבקשה

מתכונים למימונה מתוקים ונהדרים

 

שלא לדבר על ספינג'ים על שוקולד מעל שזה בכלל שחיתות מארץ השחיתויות!

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה

ותראו איזו תגובות נהדרות קבלתי על הספינג' המושלם הזה

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם

הצטרפו עכשיו לקבוצת האוכל שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

 

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם

סוויט דולי
מתכון לספינג' אוורירי רך וטעים שמכינים תוך חצי שעה ספינג' טבעוני!
Prep Time 1 hour 30 minutes
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכון לספינג' מרוקאי מושלם
Cuisine מתכון ישאלי

Ingredients
  

  • 2 כוסןת קמח (לא תופח)
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 11/2 כוסות מים
  • שמן לטיגון עמוק

Instructions
 

  • שמים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
  • מוסיפים הסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
  • מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה! משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמן
    העיסה תתפח.
  • מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
  • מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה, מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
  • הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה, כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
  • מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
  • מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים.
  • אם תזליפו על זה שוקולד אף אחד לא יתלונן
  • ושיהיה לנו רק טוב! חג שמח אהובות ואהובים!
Keyword סופגניות

מה צריך בשביל מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?

 

2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
שמן לטיגון עמוק

איך מכינים ספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?

 

שמרים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
מוסיפים הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה!
משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמן
העיסה תתפח.
מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק
בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ
מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה,
מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה,
כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים.
אם תזליפו על זה שוקולד אף אחד לא יתלונן
ושיהיה לנו רק טוב! חג שמח אהובות ואהובים!
אני כבר מחכה לשמוע אם אהבתם!

ותראו איזה תגובות נהדרות קבלתי באתר

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
4 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
יעקב
יעקב
11 חודשים לפני

הי. מבלי לפגוע באף עדה או מתכון . חסר לי מתכון ללנגוש הונגרי (הכי טעים בעולם ) וכן מתכון לצ'ורגה הונגרית ( בצק מטוגן) שבטעמו מאפיל על הכל ..
חג שמח ושמנמן …

אילה
אילה
11 חודשים לפני

מה הכמות שיוצאת מ2 כוסות קמח?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים