מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות.
גם אני הכנתי ספינג'! ספינג אוורירי וחלומי!
מסתבר שאני לא חייבת להיוולד מרוקאית בשביל להצליח להכין ספינג'.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו79 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
פניתי לחברתי ציפי שידי זהב לה והכינה בעבר שולבטה וביקשתי שתכין איתי ספינג' לכבוד חנוכה.
"מהזה להכין ספינג'? את צוחקת? מערבבים קמח עם שמרים וסוכר, מוסיפים מים וזהו"
"כמה מים?"
"אני שמה את הקערה מתחת לברז זו לא תורה מסיני!"
בערב גם שלחה לי סרטון שהנכדה שלה צלמה אותה מכינה את הספינג'
ובחיי היא מילאה מים מהברז האלופה הזו!
ציפי אמרה חצי קילו קמח, היה לי פחות אבל אמרתי מה יכול להיות? ניסיתי.
וכמו שציפי אמרה, הוספתי שמרים, הוספתי סוכר, הוספתי מים
ערבבתי, איפסנתי לחצי שעה. העיסה תפחה והתחלתי לטגן.
טעות-טעות-טעות!

מסתבר שאני לא צריכה להיוולד מרוקאית בשביל להצליח להכין ספינג'ים הורסים!
כמובן שבני הבית ממש כעסו עלי כי הקלוריות פה לא באות בבודדת,
אבל זה לא הפריע להם לחסל את הנגלה.
נורא מצחיק לראות איך כולם מקטרים "זה נורא משמין, זה רק בצק"
והידיים לא מפסיקות להישלח ולחתוך ביסים מהספינג'.
ביום שישי החלטתי להכין שוב והפעם עם כמויות מדוייקות,
כדי שלא יהיו המון קלוריות, הלכתי על שתי כוסות קמח.
טוב ברור שגם הנגלה הזו חוסלה לחלוטין!
אתם יכולים לראות בתמונה כמה הבצק היה אוורירי

אז אהובות ואהובים שתדעו לכם שלהכין ספינג' זה באמת משחק ילדים,
במיוחד אם לא מתאמצים עם העיגולים, כי גם כדורים שמנמנים של בצק עטופים בסוכר זה מעולה,

מחפשים עוד מתכונים למימונה?
בבקשה
מתכונים למימונה מתוקים ונהדרים
שלא לדבר על ספינג'ים על שוקולד מעל שזה בכלל שחיתות מארץ השחיתויות!
עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה
ותראו איזו תגובות נהדרות קבלתי על הספינג' המושלם הזה

הצטרפו עכשיו לקבוצת האוכל שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות
מתכון לספינג' מרוקאי מושלם
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסןת קמח (לא תופח)
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- 11/2 כוסות מים
- שמן לטיגון עמוק
Instructions
- שמים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
- מוסיפים הסוכר ומערבבים.
- מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה
- מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה! משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמןהעיסה תתפח.
- מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
- מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה, מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
- הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה, כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
- מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
- מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים.
- אם תזליפו על זה שוקולד אף אחד לא יתלונן
- ושיהיה לנו רק טוב! חג שמח אהובות ואהובים!
מה צריך בשביל מתכון לספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?
2 כוסות קמח לבן (לא תופח)
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס וחצי מים פושרים
שמן לטיגון עמוק
איך מכינים ספינג' מרוקאי מושלם שמכינים במהירות?
שמרים בקערה הקמח מוסיפים השמרים ומערבבים.
מוסיפים הסוכר ומערבבים.
מוסיפים את המים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מכסים במגבת מטבח ומכניסים למיקרו ללא הפעלה!
משאירים במיקרו כחצי שעה עד שעה אם יש לכם זמן
העיסה תתפח.
מערבבים את העיסה להוצאת האוויר ובינתיים מחממים שמן עמוק
בודקים אם השמן חם בעזרת כף מעץ
מכניסים את הידית, אם מסביב לידית יש בועות השמן מוכן לטיגון.
מרטיבים את הידיים, קורצים עיגול מהעיסה, היא מאד רכה,
מחוררים באמצע ומכניסים לשמן החם,
הספינג' יתנפח בדיוק כמו סופגניה,
כשהוא משחים, הופכים לצד השני לעוד מספר דקות.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג למספר דקות,
מעבירים לצלחת עם סוכר וטובלים את הספינג' מכל הצדדים.
אם תזליפו על זה שוקולד אף אחד לא יתלונן
ושיהיה לנו רק טוב! חג שמח אהובות ואהובים!
אני כבר מחכה לשמוע אם אהבתם!
ותראו איזה תגובות נהדרות קבלתי באתר

הי. מבלי לפגוע באף עדה או מתכון . חסר לי מתכון ללנגוש הונגרי (הכי טעים בעולם ) וכן מתכון לצ'ורגה הונגרית ( בצק מטוגן) שבטעמו מאפיל על הכל ..
חג שמח ושמנמן …
צודק לגמרי! יטופל החג ויהיה לך מתכון(: תודה!
מה הכמות שיוצאת מ2 כוסות קמח?
בערך 10 אבל תלוי גודל העיגול