לחם טחינה ללא גלוטן

מתכון ללחם טחינה נטול גלוטן מהיר הכנה מתאים לפסח

שתף
הדפסה
לחם טחינה ללא גלוטן
מה צריך

4 ביצים
6 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות סירופ מייפל
כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה
כוס עם גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שומשום, זרעי פשתן

מה צריך

4 ביצים
6 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות סירופ מייפל
כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה
כוס עם גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שומשום, זרעי פשתן

לחם טחינה ללא גלוטן

לחם טחינה ללא גלוטן הוא הלחם שלכם לפסח,
והכנתי לכם סרטון קצר, איך בדיוק מכיניםאת הלחם

כולם מכירים את הטרנד ההיסטרי ששטף את המדינה עם לחם הטחינה,
ולכבוד פסח הבאתי לכם את הגירסה ללחם טחינה עם גרעינים מכל הסוגים.
אז ביררתי בשבילכם ולאוכלי קטניות מותר
גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שומשום.
אם אתם לא אוכלים קטניות בפסח, אתם יכולים להכין את הלחם ללא התוספות.

רוצים לקבל מתכונים בווטצ'אפ?
בואו14 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

אז שתדעו שלהכין לחם טחינה זה משחק ילדים, קל ומהיר הכנה.
מבחינת הטעם לי היתה חסרה מליחות אבל עם הגרעינים הלחם ממש טעים.

 

לחם טחינה ללא גלוטן

מתכונים נוספים ללא גלוטן תמצאו כאן
מתכונים ללא גלוטן

יש לי בשבילכם גם טוסט נטול גלוטן כאן

טוסט טונה ללא גלוטן מדיאטת 17 הימים
שלושה מצרכים: טונה ביצה וגבינה ואתם מכינים טוסט טונה טעים!
ללא פחמימות מדיאטת 17 הימים עם סרטון הכנה

סנדויץ טונה מדיאטת 17 הימים

בייגלה כרובית ללא גלוטן  פריך וטעים תמצאו כאן
בייגלה מכרובית ללא גלוטן
בייגלה מכרובית ללא גלוטן ו
יש גם לחמניות עם גבינה, בויקוס לפסח

לחמניות גבינה כשרות לפסח
לחמניות גבינה בויקוס כשרות לפסח מבית אמא
לחמניות גבינה כשרות לפסח

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

לחם טחינה ללא גלוטן

לחם טחינה ללא גלוטן

 

מה צריך בשביל לחם טחינה ללא גלוטן?

4 ביצים
6 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות סירופ מייפל
כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה
כוס עם גרעיני חמניה, גרעיני דלעת, שומשום, זרעי פשתן

איך מכינים לחם טחינה ללא גלוטן?

שמים בקערה את הביצים והטחינה ומערבבים.
מוסיפים את המייפל והמלח ומערבבים.
מוסיפים מחצית מכמות הגרעינים לתבנית ומערבבים.
מוסיפים לבלילה את הסודה לשתיה.
משמנים תבנית עם שמן זית
מפזרים בתוך התבנית מעט מתערובת הגרעינים
מעבירים את הבלילה אל התבנית
מפזרים מעל הבלילה את יתרת הגרעינים
ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
אופים כחצי שעה, מוציאים ומקררים.
שיהיה לכם פסח טעים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים