עוגת דלעת ברוטב מייפל

עוגת דלעת בחושה בטעם דבש עדין שמחליפה בטבעיות את עוגת הדבש הקלאסית.

שתף
הדפסה
עוגת דלעת ברוטב מייפל
מה צריך

250 גרם דלעת טחונה/מרוסקת
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס שמן
2 ביצים
1 כוס חלב סויה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית וניל
1/2 כפית קינמון
כוס מייפל – לצקת על העוגה לאחר האפיה

מה צריך

250 גרם דלעת טחונה/מרוסקת
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס שמן
2 ביצים
1 כוס חלב סויה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית וניל
1/2 כפית קינמון
כוס מייפל – לצקת על העוגה לאחר האפיה

עוגת דלעת ברוטב מייפל

עוגת דלעת ברוטב מייפל

כדי שהחטאים לא יהיו מתוקים מדי, יש לי בשבילכם עוגה מופלאה. עוגת דלעת ברוטב מייפל.
אני לא ממש אוהבת עוגות דבש ולכן העוגה הזו בטעמה מזכירה עוגת דבש והיא מתאימה כל כך לראש השנה.

את העוגה הזו אני מקדישה לגברת אפיתי. מלכת העוגות המעוצבות שאמרה לי שאני לא דואגת לאנשים ששומרים כשרות.
אסופיתי הנהדרת, עוגת דלעת ברוטב מייפל היא גם פרווה והיא פשוט מעולה.

להלן כמה עובדות חשובות.
בערב כיפור הכנתי את העוגה. הגיעה עורכת הדין לארוחה מפסקת. “קניתי לך עוגת דבש שאת אוהבת.” הודעתי לה.
בדקה את המימצאים שעל השיש ושאלה “ומה זו העוגה שליד?”, היא התכוונה לעוגת הדלעת ברוטב מייפל ”אני הכנתי” עניתי.
כשחזרה במוצאי כיפור “לארוחה מתחלת” אחרי הצום,
איך שנכנסה אמרה, “אני חייבת לטעם את העוגה שלך שוב. חלמתי עליה כל הכיפור, היא לוקחת בהליכה את העוגה הקנויה.”

 בבקשה חברימים, עוגת דלעת בחושה, בטעם דבש עדין, טבולה ברוטב מייפל.
עוגה שמכינים בנוהל סוויט דוּלי בחמש דקות הכנה ויש לכם עוגה נפלאה.

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – 
מתכונים לווטצ'אפ

עוגת דלעת ברוטב מייפל

איך מכינים עוגת דלעת ברוטב מייפל?
חלק מהחומרים בתבנית בצילום אמנותי

  עוגת דלעת ברוטב מייפל

ראשית טוחנים את הדלעת במעבד מזון
אח"כ מוסיפים את החומרים
ורק בסוף את הקמח.

עוגת דלעת ברוטב מייפל

ככה נראית העוגה לפני האפיה.

עוגת דלעת ברוטב מייפל

אחרי האפיה יוצקים המייפל

עוגת דלעת ברוטב מייפל

לעוד מתכונים לעוגות בחושות רק לחצו כאן
עוגות בחושות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

ואלה היו התגובות אחרי שהעוגה פורסמה לראשונה:

עוגת דלעת

עוגת דלעת ברוטב מייפל

 

מה צריך לעוגת דלעת ברוטב מייפל?

 250 גרם דלעת טחונה/מרוסקת
3/4 כוס סוכר חום
חצי כוס שמן
2 ביצים
1 כוס חלב סויה
2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית וניל
1/2 כפית קינמון
כוס מייפל – לצקת על העוגה לאחר האפיה

 איך מכינים עוגת דלעת ?

במעבד מזון טוחנים את הדלעת.
במידה ואין מעבד מזון מגרדים הדלעת בפומפיה.
מוסיפים, סוכר, ביצים, וניל, קינמון ושמן ולסיבוב במעבד מזון.
אם אין פשוט בקערה מערבבים הכל ביחד.
מוסיפים הקמח- מערבבים ובסוף מוסיפים החלב ומערבבים שוב.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משמנים תבנית, יוצקים הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראשלחצי שעה עד ארבעים דקות.
בודקים עם קיסם. עם הקיסם יוצא עם טיפה פירורים עליו להוציא העוגה מהתנור.
לחכות שתתקרר, להפוך העוגה ולצקת עליה המייפל.

יש גם גירסה לא פרווה:
במקום חלב סויה להשתמש ב 1 שמנת מתוקה.
עוגה שמחליפה בטבעיות את עוגת הדבש הקלאסית.

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

שקופית1

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים