שווארמה הודו שמכינים בבית

מתכון לשווארמה הודו שמכינים בבית מהמטבח של סבתא גלילה

שתף
הדפסה
שווארמה הודו שמכינים בבית
מה צריך

500 גרם שווארמה הודו נקבה
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב סויה
אפשר – חצי כוס מים

מה צריך

500 גרם שווארמה הודו נקבה
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב סויה
אפשר – חצי כוס מים

שווארמה הודו שמכינים בבית

שווארמה הודו שמכינים בבית מכינה חמותי כבר שנים.
הסיר המלא בשווארמה תמיד כל כך טעים!
אתם מכירים את סבתא גלילה מהבישולים ההורסים שלה
עם  קישואים ממולאים באורז וצנוברים או  כרוב ממולא באורז וצנוברים ברוטב עגבניות
וכמובן המתכון האלמותי שטס ברשת – מתכון למעמולים של סבתא גלילה .
מה שאני אוהבת במתכונים של סבתא גלילה שהם פשוטים ולא מסובכים,
הטעמים ברורים, אין המון תבלינים, ככה הילדים מחסלים הכל בהנאה מלאה.

סבתא גלילה ממליצה לקנות שווארמה נקבה. הכי טוב.
את נתח השווארמה פורסים לקוביות או פרוסות דקות.
סבתא גלילה לא מוסיפה כמעט תבלינים, מלח ופלפל שחור וזהו.
אמרה לי שאם אני רוצה להוסיף קצת רוטב סויה,
כדי שהבשר והרוטב יהיו יותר כהים.

את נתחי השווארמה מטגנים עם הבצל ומערבבים כל הזמן,
כדי שלא ידבקו, אם אתם רואים שחסר נוזלים תוסיפו חצי כוס מים.
לא מבשלים את השווארמה הרבה זמן,
תראו שהנתחים מוכנים, תורידו מהאש שלא יתקשו בבישול יתר.

בתמונה אתם רואים את סיר השווארמה הודו של סבתא גלילה
אחרי שחיסלו מחצית ממנו.

שווארמה הודו שמכינים בבית

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

שווארמה הודו שמכינים בבית

שווארמה הודו שמכינים בבית


מה צריך בשביל שווארמה הודו שמכינים בבית?

500 גרם שווארמה הודו נקבה
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב סויה
אפשר – חצי כוס מים.

איך מכינים שווארמה הודו שמכינים בבית?

יוצקים לסיר שמן ואת הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום.
כשהבצל שחום מעבירים את קוביות השווארמה לסיר ומטגנים הכל ביחד.
מערבבים את הקוביות או הפרוסות כדי שלא ידבקו בזמן הטיגון.
מוסיפים מים, מוסיפים מלח, פלפל ורוטב סויה ומערבבים על אש חזקה.
לאחר שכל הנתחים מוכנים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עוד כעשר דקות.
תיזהרו שלא ישרף לכם או שהבשר לא יתקשה.
בתיאבון!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים