שווארמה הודו שמכינים בבית מכינה חמותי כבר שנים.
הסיר המלא בשווארמה תמיד כל כך טעים!
אתם מכירים את סבתא גלילה מהבישולים ההורסים שלה
עם קישואים ממולאים באורז וצנוברים או כרוב ממולא באורז וצנוברים ברוטב עגבניות
וכמובן המתכון האלמותי שטס ברשת – מתכון למעמולים של סבתא גלילה .
מה שאני אוהבת במתכונים של סבתא גלילה שהם פשוטים ולא מסובכים,
הטעמים ברורים, אין המון תבלינים, ככה הילדים מחסלים הכל בהנאה מלאה.
סבתא גלילה ממליצה לקנות שווארמה נקבה. הכי טוב.
את נתח השווארמה פורסים לקוביות או פרוסות דקות.
סבתא גלילה לא מוסיפה כמעט תבלינים, מלח ופלפל שחור וזהו.
אמרה לי שאם אני רוצה להוסיף קצת רוטב סויה,
כדי שהבשר והרוטב יהיו יותר כהים.
את נתחי השווארמה מטגנים עם הבצל ומערבבים כל הזמן,
כדי שלא ידבקו, אם אתם רואים שחסר נוזלים תוסיפו חצי כוס מים.
לא מבשלים את השווארמה הרבה זמן,
תראו שהנתחים מוכנים, תורידו מהאש שלא יתקשו בבישול יתר.
בתמונה אתם רואים את סיר השווארמה הודו של סבתא גלילה
אחרי שחיסלו מחצית ממנו.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

שווארמה הודו שמכינים בבית
מה צריך בשביל שווארמה הודו שמכינים בבית?
500 גרם שווארמה הודו נקבה
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כוס רוטב סויה
אפשר – חצי כוס מים.
איך מכינים שווארמה הודו שמכינים בבית?
יוצקים לסיר שמן ואת הבצל ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום.
כשהבצל שחום מעבירים את קוביות השווארמה לסיר ומטגנים הכל ביחד.
מערבבים את הקוביות או הפרוסות כדי שלא ידבקו בזמן הטיגון.
מוסיפים מים, מוסיפים מלח, פלפל ורוטב סויה ומערבבים על אש חזקה.
לאחר שכל הנתחים מוכנים, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עוד כעשר דקות.
תיזהרו שלא ישרף לכם או שהבשר לא יתקשה.
בתיאבון!