עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים היא עוגת פרווה נהדרת!
היא רכה ועסיסית מלאה בטעמי תפוז.
התפוזים המסוכרים מעל מוסיפים לה כל כך הרבה יופי וכמובן טעם.
להכין את התפוזים המסוכרים זה ממש קל.
שוטפים תפוז, פורסים לפרוסות ומבשלים בסיר עם מים, סוכר ווניל.
מבשלים את התפוז כחצי שעה עד שהפרוסות סופגות את סירופ הסוכר.
מסדרים את התפוזים בתבנית
ומעבירים את הבלילה לתבנית
מכניסים לתנור ואחרי האפייה,
הופכים את העוגה ומורחים את פרוסות התפוזים
בסירופ סוכר מה שנותר בסיר הבישול.
תראו כמה שהיא מהממת ביופיה.
היא כל כך רכה ועסיסית,
היא באמת אחת העוגות המושלמות.
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו7 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים נוספים לעוגות בחושות?
תמצאו כאן – מתכונים לעוגות בחושות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים
עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים
סוויט דוליIngredients
- 11/2 תפוזים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 1 מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר
לעוגה
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
- אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים
Instructions
- יוצקים לסיר מים סוכר ומקל וניל ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
- פורסים תפוז לפרוסות דקות ומכניסים לבלילה.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה את פרוסות התפוז,יש להיזהר שהמים לא יגמרו והתפוזים ישרפו.אחרי כחצי שעה, מכבים את האש ומניחים בצד.
- מכינים את העוגה.
- שמים בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
- מוסיפים את השמן ומערבבים
- מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים.
- מעבירים לשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24 עגולה בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
- מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה. אחרי כשעה הופכים את העוגה על תבנית הגשה, ואת שאריות הסירופ מהסיר מורחים על התפוזים.
- עוגה ממש מושלמת.
סוויט טיפ:
אפשר להכין בשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24
כל המידות הן בכוס בינלאומית
אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג
מה צריך בשביל עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים?
לתפוזים מסוכרים:
תפוז וחצי
1 כוס סוכר
1 כוס מים
מקל וניל – אם אין 2 שקיות אבקת סוכר
לעוגה
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופס או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים
איך מכינים עוגת תפוזים עם תפוזים מסוכרים?
יוצקים לסיר מים סוכר ומקל וניל ומביאים לרתיחה עד שהסוכר נמס.
פורסים תפוז לפרוסות דקות ומכניסים לבלילה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה את פרוסות התפוז,
יש להיזהר שהמים לא יגמרו והתפוזים ישרפו.
אחרי כחצי שעה, מכבים את האש ומניחים בצד.
מכינים את העוגה.
שמים בקערה ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השמן ומערבבים
מוסיפים את מיץ התפוזים ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מעבירים לשתי תבניות אינגלישקייק או תבנית 24 עגולה
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות.
מוציאים מהתנור ומקררים את העוגה.
אחרי כשעה הופכים את העוגה על תבנית הגשה,
ואת שאריות הסירופ מהסיר מורחים על התפוזים.
עוגה ממש מושלמת.
שבת שלום!


