מתכון פלפלים ירוקים חריפים אש הוא מתכון שמוסיף תבלין לכל ארוחה.
הקניין הראשי של הבית אוהב מאד את הפלפלים הירוקים החריפים האלה ותמיד כשהוא חוזר מקניות יש במקרר חבילה של פלפלים. לכל ארוחה הוא מצרף פלפל חריף. גם הנסיך משתגע על חריף והסיפור המצחיק הוא, כשהילד היה בן שנתיים או פחות בארוחת הערב, העמיס האיש כפית של סחוג חריף ושם לו בצלחת. את הכפית הניח על השולחן ולא עברה שנייה והקטנצ'יק לקח את הכפית והכניס לפה. אני ישבתי אמנם לצידו אבל זה קרה כל כך מהר שאפילו לא הספקתי לתפוס לו את היד ועד היום אני זוכרת את ההבעה על פניו כשהוא גילה את החריפות. אולי בגלל זה הוא משתגע על חריף עד היום.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו27 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
פעם נהגתי לטגן את הפלפלים, מאז שגיליתי שאפשר לאפות אותם בתנור והטעם משובח, אני רק אופה בתנור מתבלת, שמה בקופסה ושלום על ישראל. לפני האפייה אני מזליפה שמן זית על התבנית ומניחה את הפלפלים לאפייה.
אם אתם רוצים את אותו סלט אבל עם לימון בבקשה
סלט פלפלים ולימונים חריף טעים אש
יש גם סלט עגבניות עם פלפל חריף וכוסברה
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים מתכונים לסלטים נוספים?
תמצאו כאן – מתכונים לסלטים
אוהבים סלק? בבקשה
מתכונים עם סלק
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
בקבוצת האוכל הטעימה לחצו כאן
אופים ומבשלים עם סוויט
פלפלים ירוקים חריפים אש
מה צריך לסלט פלפלים ירוקים?
10 פלפלים ירוקים ארוכים חריפים
10 שיני שום פרוסות
שמן זית
2 כפות חומץ
רבע כוס מים
מלח לפי הטעם
איך מכינים את הסלט פלפלים החריפים?
שוטפים את הפלפלים היטב, משמנים תבנית אפיה ומפזרים את הפלפלים בתבנית.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפלפלים ואופים כארבעים דקות עד שהפלפלים מתרככים.
מוציאים מהתנור, מקררים אותם, שמים בקופסה, יוצקים חומץ ומים, מוסיפים פרוסות שיני שום ומלח ומערבבים הכל ביחד.
בגלל שאפינו עם השמן אין צורך להוסיף שמן זית.
שומרים במקרר בקופסה סגורה ויש לכם תוספת נהדרת שמשתלבת בכל ארוחה.
שיהיה בתיאבון אהובות ואהובים!