אטריות למרק כשרות לפסח של סבתא ריקי, שאין ליל סדר בלעדיהן.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
כל השנים סבתא ריקי הכינה אטריות למרק כשרות לפסח וליאת, עמדה לידה והכינה איתה אבל לא ידעה את הכמויות.
לפני מספר שנים חלתה ריקי במחלה האיומה ואושפזה בבית חולים וזה היה לקראת פסח.
ליאת ביקשה ממנה את המתכון "תגידי לי מה המתכון, אני אכין השנה, זה הרי מה שאת אוהבת, אולי ישחררו אותך מבית החולים ותוכלי לבוא אלינו לסדר"
ליאת הוציאה את הנייד שלה, ריקי הקריאה לה את המתכון מהראש כמובן ומאז הפתק של אטריות למרק של ריקי אצל ליאת בטלפון.
השנה בעוד אחותי ואני דנים מי מכין מה לארוחה, סיפרה לי על האטריות של ריקי, כי ליאת זו כלתה.
חמש דקות וכבר נשלחה ההודעה לליאת ששמחה מאד ושלחה לי את הפתק המקורי שאמא שלה הכתיבה לה.
ריקי שתהייה בגן עדן לא תהייה אתנו השנה, אבל האטריות שלה ילוו את בני המשפחה מהיום לכל השנים.
בגדול מכינים פנקייקים דקים-דקים דקים
מגלגלים אותם לרולדות וחותכים לפסים דקים
ליאת ממליצה להכין את החביתיות מהבוקר
עשר דקות לפני ההגשה תגלגלו ותחתכו
ככה הן לא יתייבשו.
מחפשים איך מכינים את המרק המושלם?
מתכונים למרקים נהדרים
תלחצו על השורה המודגשת
איך מכינים קניידלך כשרים לפסח?
מרק מחלתה מרק תוניסאי/טריפוליטאי מסורתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו77 כאן- מתכונים לווטצא'פ
יודעים מה להכין לליל הסדר?
מדריך שלב אחרי שלב
עם מעל מאה מתכונים מחכה לכם כאן
מבצע מטורף בסוויט דולי
קונים 2 משטחי אפייה ב -99 ש"ח והמשלוח חינם!
![]()
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אטריות למרק כשרות לפסח
——-
אטריות למרק כשרות לפסח
סוויט דוליIngredients
- 10 ביצים
- 1 כוס מים
- חצי כוס שמן - פחות שתי כפות
- קורט מלח
- 3 כפות קמח תפוחי אדמה
Instructions
- מערבבים את הביצים היטב היטב
- מוסיפים את המים ומערבבים
- מוסיפים את השמן והמלח ומערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב שתהייה בלילה אחידה
- שהמירקם יהיה כמו של בלילה לפנקייקים
- לשמן מחבת בעדינות, כשהמחבת חם ליצוק מעט מהבלילה למחבת
- לערבב את הבלילה שתכסה את המחבת
- מבשלים את החביתייה שלנו מספר דקות והופכים
- הופכים לצד השני עד שהיא טיפה חומה לא יותר מדי
- מעבירים לצלחת וממשיכים הלאה
- ככה מכינים את כל החביתיות - הן צריכות להיות דקות דקות
- להגשה - מגלגלים את כל החביתיות לרולדה ארוכה
- חותכים לפסים ארוכים שיקראו מהיום נחשי אטריות
- מגישים לשולחן וכל אחד מוסיף לו למרק כמה שהוא אוהב. תהנו!
