עוגת תפוחים וגזר בחושה פרווה, עוגה רכה ועסיסית נפלאה לקפה או התה של אחרי הצהריים. אתם יודעים מה? רוצים אותה בבוקר? תאמינו לי כל שעה משעות היום מתאימה לעוגה הנפלאה הזו.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הייתי בלונדון וקפאתי מקור. מקור הנחמה היה כשהיינו נכנסות לחנויות להתחמם, וסטרבאקס החנות האהובה על נכדתי היתה נהדרת. תמיד אפשר להתחמם עם קפה ומאפה וכל פעם בחרתי לי עוגה אחרת. באחת הגיחות שלנו המליצה לי הבחורה לקחת את עוגת הגזר. היא באמת היתה נהדרת וכשחזרתי אמרתי לעצמי שאני רוצה גם כזו בבית, אבל כשראיתי את התפוחים עומדים במגרת המקרר החלטתי לשלב בעוגה שיהיו בה גם תפוחים וגם גזר.
את הגזר מגרדים על פומפיה ואת התפוחים חותכים לריבועים. כדי שהתפוחים לא ישחירו תכינו קערית עם סוכר חום וקינמון, תערבבו את התפוחים עם הסוכר והקינמון שגם יוסיפו להם טעם וגם ישמרו על הצבע שלהם.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאןק89– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוד מתכונים לעוגות תפוחים כאן
מתכונים לעוגות תפוחים
עוגה רכה ועסיסית ונהדרת, קלה להכנה שמכינים עם קערה ומזלג או במיקסר, מה שאתם מעדיפים. עשרים דקות עם זמן קילוף התפוחים ויש לכם עוגה נפלאה ליד הקפה או התה.
תבנית האינגלישקייק שלי היא די ארוכה וככה יוצאת לי עוגה גדולה
תבדקו אצלכם אם יש לכם תשתי תבניות אינגליש חד פעמיות
תמלאו אותן עד שלושת רבעי הגובה כי העוגה תופחת בתנור
עוגת תפוחים וגזר בחושה פרווה
המתכון בשיתוף שימרית
עוגת תפוחים וגזר בחושה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 100 גרם נטורינה
- 3 תפוחים
- 1 גזר מגורד
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כפית קינמון
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח תופח
- אבקת סוכר לקישוט מעל
Instructions
- מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות
- מקלפים את הגזר ומרסקים על פומפיה
- את התפוחים מערבבים עם סוכר חום וקינמון ושמים בצד
- מערבבים את הביצים עם הסוכר וסוכר וניל לתערובת אחידה
- מוסיפים את הנטורינה ומערבבים
- מוסיפים כוס מיץ תפוזים ומערבבים
- מוסיפים את הקמח לקערה ומערבבים הכל לתערובת אחידה וחלקה
- מוסיפים את הגזר המגורד לקערה ומערבבים
- מוסיפים את התפוחים ומערבבים הכל ביחד לתערובת אחידה
- משמנים תבנית ויוצקים את העוגה פנימה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את העוגה
- אופים כארבעים דקות עד שהעוגה תופחת ומשחימה
- מוציאים מהתנור, מפזרים מעל אבקת סוכר מחכים קצת שתתקרר ויש לכם יופי של עוגה.

