פרוסות כרובית בתנור עם פרמז'ן מתכון שמכינים בעשר דקות והוא טעים אש! את המתכון הכנתי אחרי שהכנתי את תפוחי האדמה בתנור עם הלהיט שכל הרשת מדברת עליו ומישהי שאלה אותי אפשר עם ירק אחר? שבועות כאן וזה רעיון מצויין לשידרוג המנה. לוקחים כרובית פורסים לפרוסות, שמן פרמז'ן ובום! גם לכם יש את הטעים הזה.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
סרטון של דקה איך מכינים
תפוחי אדמה בתנור עם פרמז'ן מתכון שעף ברשת ואין כמו הלהיטים ההיסטריים שרצים בטיק-טוק בשביל להדליק אותי ולהכין את המתכון. אז קניתי כרובית וכמעט אותו דבר הכנתי את המתכון ותשמעו יצא אש! מכינים בקלות וכשמוציאים מהתנור ומרימים את הכרובית, נוצרת לה שכבה קריספית משגעת.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות
העבודה הכי "קשה" זה לסדר את הכרובית בתוך התבנית
מחפשים עוד מתכונים לירקות? בבקשה
מתכונים לירקות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
הטריק הוא נהדר, אבל כשפתחתי את הבלוג הכנתי בדיוק באותה צורה תפוחי אדמה אבל בלי פרמז'ן שנהפכו גם ללהיט היסטרי. אז בבקשה לכל האנשים שמעדיפים "פרווה" בבקשה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
כל פעם אחרי השימוש למדיח ויצאה מבריקה! ממליצה בחום
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פרוסות כרובית בתנור עם פרמז'ן
פרוסות כרובית בתנור עם פרמז'ן
סוויט דוליIngredients
- 1 כרובית
- רבע כוס שמן
- 50 גרם פרמז'ן מגורד
- 50 גרם גבינה לבנה מלוחה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- שוטפים את הכרובית וחותכים לפרוסות
- משמנים תבנית מפזרים על התבנית את גבינת הפרמז'ן וגבינה מלוחה מפוררת
- כל פעם שמניחים כרובית על הגבינות, מורחים את הכרובית על התבנית כדי שבתחתית הכרובית יהיו גבינות
- מסדרים את פרוסות הכרובית בתוך התבנית
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה
- זהו. מוציאים ומגישים. פנטסטי!
