סלט ברוקולי עם פיצוחים, הסלט ש לכם לקיץ. יואו, אין לכם מושג כמה אתם הולכים להתלהב מהסלט הזה
קודם כל, בואו נדבר על הברוקולי. הירק הירוק והסופר-בריא הזה שהוא פשוט מלך! הוא עשיר בוויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים. הוא גם נוגד חמצון עוצמתי.
אז אתם מקבלים פה לא רק מנה טעימה, אלא גם פצצת בריאות אמיתית! ומה שכיף בברוקולי בסלט, זה שאפשר להשתמש בו חי כי הוא פריך ומרענן, או לאדות אותו ממש קלות.
השוס כמובן – הרוטב והפיצוחים.
הפיצוחים מוסיפים קראנצ'יות כיפית ומפתיעה לכל ביס. זה לא סתם ירק רך, זה שילוב של רכות ופריכות שמשגע את בלוטות הטעם, חגיגה אמיתית בפה.
תוסיפו לזה רוטב קליל ומרענן – את רוטב היוגורט, וזה שוס.
אם אתם בענייני פרווה, תוסיפו רק שמן זית ועדיין זה סלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה, ארוחה קלה בפני עצמה, או אפילו פינוק טעים כשבא לכם משהו קליל ובריא.
כמה הנחיות:
אפשר להכין את הברוקולי לפני ההגשה. מערבבים עם הרוטב אבל לא מוסיפים את היוגורט. את היוגורט מוסיפים סמוך לזמן ההגשה וגם את הפיצוחים. מפזרים מעל את הפיצוחים כדי שישארו פריכים.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מה שטוב, אתם יכולים לבחור את הפיצוחים האהובים עליכם ולהוסיף לסלט. אגוזים, פרוסות שקדים, צנוברים, גרעיני חמניה, מה שאתם אוהבים
סלט ברוקולי עם פיצוחים
סלט ברוקולי עם פיצוחים
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות פרחי ברוקולי קטנים
- 1 כוס פיצוחים מעורבים קלויים : אגוזים, פרוסות שקדים, צנוברים, גרעיני דלעת, מה שאתם אוהבים
- 250 מל יוגורט
- 3 כפות שמן זית
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כף מיץ לימון סחוט
Instructions
- שוטפים היטב את הברוקולי וקוציים לפרחים קטנים
- אפשר להשתמש בברוקולי חי, אם אתם רוצים לאדות אותו ממש ממש מעט שלא יהיה רך!
- לסיר מים רותחים מכניסים את הברוקולי ומאדים מספר דקות ומוציאים
- מכינים את הרוטב בצנצנת נפרדת
- את השמן זית, מערבבים עם הלימון, המלח והפלפל ומנערים עד שהרוטב מתאחה
- קערה גדולה, שימו את פרחי הברוקולי המוכנים
- שפכו את הרוטב מעל הירקות וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב
- אחרכך הוסיפו את היוגורט ולערבב קלות
- סמוך לזמן ההגשה מפזרים את הפיצוחים, כדי שישארו פריכים, ומגישים. בתיאבון.
