פרחי תפוחים בבצק פילו הם קינוח מושלם, פרווה וטעים, מתחילים בהכנות לראש השנה.
בראש השנה אנחנו מציינים התחלה חדשה, התפוח בראש השנה מסמל תקווה לשנה החדשה שתהיה שנה טובה ומתוקה
פרחי פילו משלבים מתיקות עדינה של תפוחים, קינמון וסוכר עם פריכות של עלי פילו, ויוצרים קינוח שהוא גם מפנק וגם קליל. השילוב הזה הוא קלאסי ואהוב על רבים, והוא מתאים בדיוק לאווירת החג.
הביסים הקרנצ'ים והפריכים יהיו אטרקציית הקינוחים. אני אוהבת להכין את הקינוחים כמנות אישיות, ככה כל אורח מקבל פרח נהדר קריספי ופריך.
המראה של פרחי הפילו המעוצבים והשחומים הוא חגיגי במיוחד, והם יכולים לשדרג כל שולחן חג ולהפוך למוקד תשומת הלב.
את המתכון הנהדר הזה הכנתי עם בצק פילו של שימרית, שתמיד נמצא במקרר. מוציאים מהמקרר, הוא מצונן ומוכן לעבודה וישר מתחילים לעבוד איתו, והתוצאות נהדרות.
כשהם נאפים בתנור, הבית מתמלא ריחות נפלאים ומרגישים את החג באוויר.
למרות המראה המורכב לכאורה, ההכנה של פרחי פילו עם תפוחים קלה ופשוטה. אפשר להכין את המילוי מראש ולשמור במקרר. אם אתם רוצים להכין מראש אני ממליצה לאפות חצי אפייה ורק אז להקפיא וביום ההגשה לאפות הכל, כדי לשמור על הקריספיות של הבצק.