פרחי תפוחים בבצק פילו

פרחי תפוחים בבצק פילו קינוח מושלם לראש השנה פרווה וטעים

שתף
הדפסה
פרחי תפוחים בבצק פילו
מה צריך

1 בצק פילו שימרית
2 תפוחים
1 כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
1 ביצה טרופה למריחה

 

מה צריך

1 בצק פילו שימרית
2 תפוחים
1 כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
1 ביצה טרופה למריחה

 

פרחי תפוחים בבצק פילו

פרחי תפוחים בבצק פילו הם קינוח מושלם, פרווה וטעים, מתחילים בהכנות לראש השנה.

בראש השנה אנחנו מציינים התחלה חדשה, התפוח בראש השנה מסמל תקווה לשנה החדשה שתהיה שנה טובה ומתוקה

פרחי פילו משלבים מתיקות עדינה של תפוחים, קינמון וסוכר עם פריכות של עלי פילו, ויוצרים קינוח שהוא גם מפנק וגם קליל. השילוב הזה הוא קלאסי ואהוב על רבים, והוא מתאים בדיוק לאווירת החג.

הביסים הקרנצ'ים והפריכים יהיו אטרקציית הקינוחים.  אני אוהבת להכין את הקינוחים כמנות אישיות, ככה כל אורח מקבל פרח נהדר קריספי ופריך.

המראה של פרחי הפילו המעוצבים והשחומים הוא חגיגי במיוחד, והם יכולים לשדרג כל שולחן חג ולהפוך למוקד תשומת הלב.

את המתכון הנהדר הזה הכנתי עם בצק פילו של שימרית, שתמיד נמצא במקרר. מוציאים מהמקרר, הוא מצונן ומוכן לעבודה וישר מתחילים לעבוד איתו, והתוצאות נהדרות.

כשהם נאפים בתנור, הבית מתמלא ריחות נפלאים ומרגישים את החג באוויר.

פרחי תפוחים בבצק פילו

למרות המראה המורכב לכאורה, ההכנה של פרחי פילו עם תפוחים קלה ופשוטה. אפשר להכין את המילוי מראש ולשמור במקרר. אם אתם רוצים להכין מראש אני ממליצה לאפות חצי אפייה ורק אז להקפיא וביום ההגשה לאפות הכל, כדי לשמור על הקריספיות של הבצק.

 

הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי

3 קערות נירוסטה מוזהבות עם מידות

פרחי תפוחים בבצק פילו קרנצ'ים ופריכים

פרחי תפוחים בבצק פילו

 

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

 

עוד מתכונים לבורקס תמצאו כאן
מתכונים לבורקס

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

שיהיה חג שכולו שמחה ובשורות טובות

פרחי תפוחים בבצק פילו

 

הפרסום בשיתוף "שימרית"

 

פרחי תפוחים בבצק פילו

 

פרחי תפוחים בבצק פילו

סוויט דולי
פרחי תפוחים בבצק פילו קינוח פרווה נהדר לראש השנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכוני קינוחים לראש השנה
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 בצק פילו שימרית
  • 2 תפוחים
  • 1 כוס סוכר חום דמררה
  • 1 כפית קינמון

Instructions
 

  • מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות
  • בקערה מערבבים סוכר חום וקינמון
  • מכניסים את התפוחים לתערובת ומערבבים הכל ביחד
  • פותחים את חבילת עלי הפילו, כל פעם משתמשים בשני דפים
  • שמים דף פילו על משטח העבודה, מרססים בתרסיס שמן ומניחים דף נוסף על דף הפילו
  • מרססים גם את הדף העליון
  • לוקחים את שני קצוות הדפים ומכווצים לכיוון האמצע של הדף
  • את הפינות מכווצים גם פנימה ומכינים פרח מעלי הפילו
  • מניחים את פרחי הפילו בתבנית אפייה
  • זוכרים את תערובת התפוחים והסוכר שהכנו? עם כף מעבירים לאמצע פרח הפילו שלנו כף או שתיים של התפוחים
  • ככה ממלאים את כל פרחי הפילו
  • מורחים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
  • אופים כרבע שעה עד שהבצק חם וקריספי
  • אם נשאר לכם רוטב מהתפוחים אפשר בהחלט למרוח בעדינות על הבצק זה מוסיף טעם לבצק הקריספי והפריך.
  • שיהיה חג שמח ומתוק!
Keyword פרחי תפוחים בבצק פילו

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים