מניפות מתוקות מעלי פילו, יעיפו לאורחים שלכם את הפוני או את "הסכך" , כן-כן, הלהיט הפריך והקרנצ'י של סוכות – מניפות פילו מתוקות.
תשכחו מקינוחים משעממים! צורת המניפה המקופלת של הפילו היא פשוט אמנות קטנה ופריכה על סוכת הביסקוויטים. הן כל כך מרהיבות שבטוח יסחטו קריאות התפעלות.
זה נראה כל כך אלגנטי וחגיגי, כאילו השקעתם שעות, אבל האמת? הקיפול עצמו הוא סופר פשוט ליצירת אפקט "וואו" מיידי. זה הדבר המושלם לקשט איתו את שולחן החג בסוכה.
את המניפות המטריפות האלה הכנתי עם תרסיס שמן פאם בטעם חמאה, שיצרו את הפריכות בבצק הפילו, שלוש קלוריות להתזה. קינוח פרווה לכל דבר אם תבחרו.
וכמובן , הקראנצ' מטורף שמתפצח בפה? עלי הפילו הדקים נהיים זהובים, קריספיים ואווריריים באפייה, שנוצרים עם תרסיס השמן פאם. כל ביס הוא תענוג אמיתי.
אפשר לצפות את עלי הפילו עם גאנש שוקולד, עם קרם פיסטוק, לקשט בסוכיות צבעוניות, וזה יוצא מושלם.
מאפי הפילו מגיעים בצורת מנות אישיות ומושלמות, כמו "מתנות קטנות", מה שהופך אותן לאידיאליות לאירוח בסוכה.
לא צריך לחתוך עוגה דביקה, הם קלים להגשה ונוחים לאכילה, והם מושכים תשומת לב שבטוח הילדים וגם המבוגרים יהנו מהם.
בואו תראו איך הכנתי את המניפות הנהדרות
הכנתי לכם גם מתכון וסרטוון אך מכינים את הסוכות המתוקות האלה – סוכה מתוקה שמכינים מביסקוויטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
קעריות הגשה בצורת חצי תפוח מוזהבות
לפרטים ורכישה
קעריות הגשה בצורת חצי תפוח מוזהבות
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
מחפשים מתכונים לסוכות? בבקשה
מתכונים לסוכות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אז קדימה! תנו כבוד לחג, לבצק הפילו המופלא ולסוכה שלכם עם הקינוח הכי יפה, הכי פריך והכי קל שיש! חג שמח וטעים!
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
מניפות מתוקות מעלי פילו
מניפות מתוקות מעלי פילו
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
- עלי פילו
סירופ סוכר
- חצי כוס סוכר
- חצי כוס מים
- 2 טיפות מיץ לימון
תוספות: אפשר גאנש שוקולד, קרם פיסטוק
Instructions
- פותחים עלה פילו יחיד ומתיזים תרסיס שמן פאם על הדף
- מקפלים לחצי את עלה פילו ומתיזים שמן פאם
- מקפלים את עלה הפילו לצורת מניפה, ומקפלים לשניים
- בתחתית נועצים קיסם עץ קטן ופותחים את על הפילו
- ככה מכינים את כל המניפות
- מתיזים תרסיס שמן פעם על נייר אפייה ומניחים את כל המניפות על נייר האפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את המניפות ואופים כעשר דקות
- מוציאים ומורחים אותם בסירופ סוכר
- אפשר לצפות בקצוות עם גאנש שוקולד או קרם פיסטוק ויש לכם את הסכך הכי מתוק בסוכה.
סירופ סוכר
- מרתיחים את הסוכר עם המים והלימון ביחד עד שהסוכר נמס, נותנים לזה עוד בישול של חמש דקות ומורידים מהאש ומקררים. חג שמח!
