קרטיב קוקוס טבעוני בייתי

Posted by & filed under מתכונים, מתכונים טבעוניים לפסח, מתכונים צמחוניים לפסח, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים לילדים, עוגות ללא גלוטן, מתכונים עד 5 מצרכים, מתכונים ללא גלוטן/ללא סוכר, מתכונים דיאטטים - דיאט דולי, מתכונים טבעוניים, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לגלידות, מתכונים לארטיקים, מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה, מתכונים לפינגר-פוד, מתכונים צמחוניים, בונבונים.

מתכון לגלידה וניל עם דובדבנים בייתית

קרטיב קוקוס טבעוני בייתי, פרווה הוא עוד קרטיב נהדר שהכנתי לימות הקיץ ומכינים אותו משני מצרכים בלבד, ת'כלס אחד. יש עכשיו חברה שמתמחה בקרטיבים טבעוניים ומוכרים אותם בסופר אבל במחירים שערורייתים לדעתי. נכון, לא חייבים לקנות אם לא רוצים, הבעיה היחידה שאם יש לך ילדה או נכד שמשוגעים על הקרטיבים האלה, את מתחילה לחפש פתרונות… Read more »

פשטידת בטטה ותפוחי אדמה פרווה

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים לשבועות, מתכונים, פשטידות לשבועות, מתכונים צמחוניים לראש השנה, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים עם וידאו, מתכונים לילדים, מתכונים לתפוחי אדמה, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לארוחת ערב, מתכונים לארוחות בסיר אחד, מתכונים לתוספות, מתכונים לפשטידות וקישים, מתכונים לתשעת הימים, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

פשטידת בטטה ותפוחי אדמה פרווה

פשטידת בטטה ותפוחי אדמה פרווה קלה להכנה וטעימה, הכנתי לפי בקשת אחת הקוראות. בזמן האחרון אני מכינה המון לביבות ירק. הנכד שלי מאד אוהב את הלביבות וגם בתי הבכורה. האמת מאד קל להכין לביבות ירק וכשפירסמתי את הגירסה המטוגנת, מישהי שאלה אותי אם אפשר להכין פשטידה. איך לא חשבתי על זה קודם! בטח שאפשר להכין… Read more »