מתכון לחמין עם לוביה

Posted by & filed under מתכונים, מתכונים לחמין, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

מתכון לחמין עם לוביה

  מתכון לחמין עם לוביה, חמין עם הפתעות! הכל התחיל ביום שישי בצהריים כשהשמיים האפורים נעשו שחורים. אני כבר שלושה ימים חולה, חוץ ממרק לא היה כלום בבית וידעתי שאני חייבת להכין סיר קטן של חמין לשבת. ידעתי שניסע לפגוש את בתי הבכורה שהיא צמחונית ולכן הכנתי חמין קטן וצמחוני. ההפתעה היתה כשראיתי את הלוביה…. Read more »

תה סירפדים שמכינים בבית

Posted by & filed under מתכונים, מתכונים וטיפים, אוסף של מתכונים, מתכונים לשבת, מתכונים לתשעת הימים, מתכונים טבעוניים, מתכונים למשקאות, מתכונים אחרונים, בונבונים.

תה סירפדים שמכינים בבית

תה סירפד שמכינים בבית, הוא אחד המשקאות הכי "עשירים" שאפשר למצוא בטבע, ולמרות שהצמח עצמו ידוע בעיקר בגלל הצריבה שלו, כחליטה הוא הופך למרפא עדין ועוצמתי. סרפד הוא צמח חכם, צמח עתיק ובולט ברפואת הצמחים ולמרות שמפגש מפתיע על העלים שלו עלול לגרום לצריבה עורית, הסרפד הוא דווקא צמח מרפא בטוח לשימוש. הנה ריכוז היתרונות… Read more »