עוגיות מגולגלות ללא סוכר וביצים

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים לפורים, מתכונים, מאפים ללא ביצים, מאפים לראש השנה, רעיונות למשלוח מנות, עוגות ועוגיות ליום כיפור, מתכונים ב-10 דקות, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים לילדים, מתכונים ללא גלוטן/ללא סוכר, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לעוגיות, מתכונים אחרונים, בונבונים, מתכונים עם שימרית.

עוגיות מגולגלות ללא סוכר וביצים

עוגיות מגולגלות ללא סוכר וביצים, העוגיות המושלמות שלכם לחג. אין בבצק טיפת סוכר, אין בבצק אפילו לא ביצה אחת, מכינים את הבצק משלושה מצרכים בלבד ויש לכם בצק מושלם תוך עשר דקות להכנת עוגיות. שלושה מצרכים בלבד, קמח, חמאה, מים, לשים הכל ביחד ויש לכם בצק רך ומושלם, אחרי שמכינים את הבצק הוא ממש רך… Read more »

שניצל עטוף בתפוחי אדמה

Posted by & filed under מתכונים בחזרה לבית הספר, מתכונים, מתכונים לעוף, מתכונים עם וידאו, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

שניצל עטוף בתפוחי אדמה

שניצל עטוף בתפוחי אדמה, השילוב ההיסטרי של  שניצל עסיסי עם לביבת תפוחי אדמה פריכה. המתכון הזה שרף את הרשת ואני כאן כדי לבדוק איך מכינים וכמה הוא טעים, והוא טעים אש! כל ביס הופך את המנה הזו למאסטרפיס אמיתי שמצדיק כל טיפת הרעש ברשת. מדובר בשדרוג גאוני שלוקח את מנת הדגל הישראלית לקצה. רצועות תפוחי… Read more »