כרובית אפויה בתנור עם בצל

פרחי כרובית אפויים בתנור מצופים בבצל מטוגן הם קריספים הם טעימים הם נהדרים

שתף
הדפסה
כרובית אפויה בתנור עם בצל
מה צריך

1 כרובית
4 כפות שמן זית שמן זית
2 בצל חתוך לריבועים
מלח ופלפל לפי הטעם

מה צריך

1 כרובית
4 כפות שמן זית שמן זית
2 בצל חתוך לריבועים
מלח ופלפל לפי הטעם

כרובית אפויה בתנור עם בצל

כרובית אפויה בתנור עם בצל
זהו מתכון נהדר שמכינים במהירות והוא מתאים מאד כתוספת לארוחה.

הכרובית היא אחד הירקות הבריאים והמועילים ביותר עבורנו.
אנו אוכלים את בשר הירק שהוא למעשה התפרחת שלו. מנה אחת של כרובית מכילה 77% מכמות ויטמין C המומלצת ליום.
היא מחזקת את המערכת החיסונית שלנו והיא מזון מושלם לדיאטה.
היא טובה להורדת רמת הכולסטרול, היא מעולה לניקוי רעלים
וכוס אחת של פרחי כרובית מכילה 30 קלוריות בלבד!
כך שאפשר לאכול ממנה ללא רגשות אשם, ובגלל שיש בה המון ויטמין C
היא תורמת לשריפת השומן. הבנתם שכרובית טובה עבורכם?

אז בואו נכין כרובית אפויה בתנור עם בצל.

את הכרובית מכינים כשחותכים את הכרובית לפרוסות רוחביות.
הכוונה, לא פרחים, אלא לחתוך את הכרובית לאורכה כמו שפורסים לחם.
מניחים את הכרובית בתבנית אפייה

כרובית אפויה בתנור עם בצל על הכרובית מורחים בצל מטוגן ומכניסים לתנור
כרובית אפויה בתנור עם בצל
מורחים על הכרובית בצל מטוגן עם שמן זית ואופים בתנור
התוצאה משובחת.
כרובית אפויה בתנור עם בצל

יש לי עוד המון מתכונים טעימים עם כרובית
תוכלו להתרשם כאן פשוט ללחוץ על השורה המודגשת
לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

כרובית שלמה בתנור כרובית אפויה

לביבות כרובית עם פטרוזיליה ובורגול

פשטידת קישואים כרובית ומנגולד

מתכון לכרובית בתנור וכרובית עם טחינה

פשטידת כרובית טעימה שמכינים במהירות

הצטרפו עכשיו לקבוצת האוכל שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו14 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

כרובית אפיה עם בצל

כרובית אפויה בתנור עם בצל


מה צריך לכרובית אפויה בתנור עם בצל?

1 כרובית
4 כפות שמן זית שמן זית
2 בצל חתוך לריבועים
מלח ופלפל לפי הטעם

איך מכינים הכרובית אפויה בתנור עם בצל?

פורסים את הכרובית לפרוסות רוחביות,
הכוונה לא פרחים – אלא פרוסות לרוחב הכרובית.
מניחים את הכרובית על נייר אפייה בתבנית.
פורסים את הבצל לקוביות,
יוצקים למחבת השמן מוסיפים הבצל ומאדים עד לקבלת גוון שחום.
מורידים מהאש, מורחים את תערובת הבצל על הכרובית,
מפזרים מלח ופלפל שחור.
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות מכניסים את הכרובית ואופים כחמישים דקות,
עד שהכרובית מתרככת או משחימה, רק תיזהרו לא לשרוף אותה.
בתיאבון אהובות ואהובים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים