כרובית ממולאת בשר מפרום כרובית

איך מכינים כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת

שתף
הדפסה
כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת
מה צריך

חצי קילו בשר בקר טחון/אפשר גם בשר הודו אם אתם אוהבים
1 ביצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אם אתם אוהבים בקציצות תבלינים נוספים כמו כמון או תבלין לקציצות
אתם יכולים להוסיף מה שאתם אוהבים.
חצי כרובית חתוכה לפרחים, כל פרח חותכים לחצי
שמן לטיגון הכרובית

לרוטב עגבניות:
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שום כתוש לפי הטעם
פרוסות שום לפיזור מעל
2 כוסות מים

מה צריך

חצי קילו בשר בקר טחון/אפשר גם בשר הודו אם אתם אוהבים
1 ביצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אם אתם אוהבים בקציצות תבלינים נוספים כמו כמון או תבלין לקציצות
אתם יכולים להוסיף מה שאתם אוהבים.
חצי כרובית חתוכה לפרחים, כל פרח חותכים לחצי
שמן לטיגון הכרובית

לרוטב עגבניות:
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שום כתוש לפי הטעם
פרוסות שום לפיזור מעל
2 כוסות מים

כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת

כרובית ממולאת בשר מפרום כרובית .
איך מכינים כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת
הכנתי לכם סרטון עם שלבים אחד אחרי השני שתוכלו לראות הנה בבקשה:

כרובית ממולאת בשר טחון, יש קוראים לזה מפרום כרובית זו יופי של מנה.
הכרובית משתלבת נהדר עם הבשר הטחון ורוטב העגבניות.
אחרי שהכנתי מדיאס – מתכון לסירות קישואים ממולאות בשר
התבקש שאכין גם כרובית עם בשר. השילוב נהדר והטעם,
אתם תראו איך אנשים ילקקו את האצבעות.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

אז איך מכינים?
שוטפים את הכרובית היטב, חותכים לפרחים
עוטפים את פרחי הכרובית עם הבשר הטחון.
כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת יש כאלה שמצפים את פרחי הכרובית הממולאים בבשר
בביצה ופרורי לחם ומטגנים,
אני טיגנתי ללא הציפוי. כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת האמת, שאת החצי השני של הכרובית, זאת בלי הבשר,
טבלתי בביצה ופרורי לחם וטיגנתי

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת

לאחר הטיגון מעבירים לסיר עם רוטב עגבניות
ומבשלים את הכרובית הממולאת בשר טחון
שיש כאלה שקוראים לה מפרום כרובית.

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו40 כאן מתכונים לווטצ'אפ

כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת מגישים לשולחן ורואים איך כולם
מלקקים את האצבעות.

אם אתם רוצים להכין קציצות בשר עם תפוחי אדמה בתנור
רק ללחוץ כאן – קציצות בשר עם תפוחי אדמה

או – מתכון לקציצות בולט קציצות תוניסאיות ברוטב עגבניות
קציצות בשר חלומיות על מצע של תפוחי אדמה ברוטב עגבניות נהדר!

מבחר מתכונים לממולאים עם בשר ויש גם ממולאים צמחונים וטבעונים – תמצאו כאן
מתכונים לממולאים קלים וטעימים ממולאים נפלאים להכנה

כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת

כרובית ממולאת בשר טחון או מפרום כרובית מתכון מעולה לשבת

 

מה צריך בשביל כרובית ממולאת בשר טחון או מפרום כרובית מתכון מעולה לשבת?

חצי קילו בשר בקר טחון/אפשר גם בשר הודו אם אתם אוהבים
1 ביצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אם אתם אוהבים בקציצות תבלינים נוספים כמו כמון או תבלין לקציצות
אתם יכולים להוסיף מה שאתם אוהבים.
חצי כרובית חתוכה לפרחים, כל פרח חותכים לחצי
שמן לטיגון הכרובית

לרוטב עגבניות:
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
2 כפות רסק עגבניות מרוכז
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שום כתוש לפי הטעם
פרוסות שום לפיזור מעל
2 כוסות מים
אני לא מוסיפה שמן כי הכרובית כבר עם שמן אחרי הטיגון.

איך מכינים כרובית ממולאת בשר טחון, או מפרום כרובית, מתכון מעולה לשבת?

ראשית, מכינים את תערובת קציצות הבשר.
מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים מלח פלפל, מוסיפים ביצה ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה,
יוצרים קציצות ומניחים בצד.
שוטפים את הכרובית היטב וחוצים לחצי.
מפרקים את הכרובית לפרחים וכל פרח חוצים לחצי.
לכל פרח נצמיד קציצת בשר.
"נרפד" את הכרובית מכל הצדדים בבשר הטחון ונכניס בין הפרחים גם בשר.
ככה נכין את כל פרחי הכרובית ונשים בצד.
במחבת עם שמן חם נטגן את פרחי הכרובית. אחרי שנטגן צד אחד, נהפוך לצד השני.
יש כאלה שמצפים את פרחי הכרובית עם ביצה ופרורי לחם אני הלכתי על הנטורל,
אבל זה אפשרי, מצפים ומטגנים את פרחי הכרובית.
מעבירים לנייר סופג.
בסיר שמים את העגבניות המרוסקות עם רסק העגבניות, התבלינים ומביאים לרתיחה.
אני לא מוסיפה שמן כי הכרובית כבר עם שמן אחרי הטיגון, אם אתם אוהבים אתם יכולים להוסיף שמן לרסק העגבניות.
לאחר שרוטב העגבניות רתח, מכניסים פנימה את פרחי הכרובית ממולאים בבשר,
מסדרים בסיר ומביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים עוד כשעה עד שהרוטב מסמיך והבשר מוכן.
מגישים עם אורז וכולם מלקקים אצבעות.
בתיאבון!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים