עוגיות מגולגלות עם שוקולד

עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד נמסות בפה שאי אפשר להפסיק לאכול

עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד שנמסות בפה
Print Friendly, PDF & Email

עוגיות מגולגלות עם שוקולד.
עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד שנמסות בפה, הכנתי השבוע
אחרי שקבלתי טלפון בו אמרו לי "מזמן לא הכנת את העוגיות הטעימות האלה עם השוקולד והאוראו".
כשפרסמתי לראשונה את העוגיות האלה סיפרתי איך שדדו אותנו באפריקה.
הסיפור בשלמותו מופיע כאן – עוגיות מושחתות במיוחד
אבל העוגיות נשכחו קצת והגיע הזמן שתזכרו כמה הן טעימות.
הפעם מתכון ללא סיפור.

אז איך מכינים אז איך מכינים את המגולגות שנמסות בפה?
על הבצק פריך מורחים שוקולד נוטלה
מפזרים עוגיות אוראו מעל ומגלגלים.
אם אתם רוצים להיות ממש מושחתים
אפשר גם למרוח חלק בממרח לוטוס.
כן, שחיתות זה כאן.

עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד שנמסות בפה

סבתא גלילה הכינה גם עוגיות מגולגלות עם תמרים
מתכון עם הסבר הדרכה כאן – יהלומי המעמולים של סבתא גלילה

מוזמנים לקהילת האוכל “מתוקים ומלוחים בריאים זה החיים!”
תוכלו לשתף בקבוצה הנפלאה, גם את המתכונים שלכם.
והכי חשוב – בבקשה תזמינו את החברים שלכם.
אם לא הצטרפתם זה הנה מוזמנים לכאן – מתוקים ומלוחים בריאים זה החיים!עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד שנמסות בפה

הנה עוד עוגיות נהדרות שמכאן הכל התחיל
העוגיות של מורמור 

לעוד מתכונים של עוגיות רק ללחוץ כאן – מתכונים לעוגיות

ומתכון לעוגיות מגולגלות עם ריבה כאן – עוגיות מגולגלות עם ריבה

עוגיות מגולגלות בצק פריך ושוקולד שנמסות בפה

עוגיות מגולגלות עם שוקולד


מה צריך בשביל עוגיות מגולגלות עם שוקולד?

1 חב’ בצק פריך – או מתכון לבצק פריך בסוף
1 צנצנת נוטלה
8 עוגיות אוראו טחונות

איך מכינים עוגיות עוגיות מגולגלות עם שוקולד?

מרדדים את הבצק הפריך לשכבה דקה.
מורחים שכבת נוטלה על הבצק.
מפזרים עוגיות אוראו על הבצק.
מגלגלים לנקניק ארוך.
מסדרים בתבנית אפיה את הגלילים רחוקים אחד מהשני.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים.
כשהבצק משחים מוציאים. נותנים לעוגיות להתקרר כחמש דקות, לא יותר.
כשזה חם, לחתוך לאורך הגליל לפרוסות, ולתת לעוגיות להתקרר.
אפשר לאחסן את העוגיות  בקופסה סגורה כשבוע ימים.

 מתכון לבצק פריך:

300 ג’ קמח – 2 כוסות קמח+2 כפות
200 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר – חצי כוס
1 ביצה או 2 חלמונים
קורט מלח

שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה.
את הבצק המוכן לקרר לפחות חצי שעה במקרר ורק לאחר מכן לעבוד איתו.
תהנו!



באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים