פרגיות ברוטב פטריות משגע, מתכון קל הכנה ונהדר.
מסתבר שלמתכון פטריות ברוטב טריאקי שהכנתי לפני כשבועיים,
היתה הצלחה היסטרית והמשפחה חיסלה את התבשיל.
החלטתי להכין סיבוב נוסף עם הפרגיות והפעם הוספתי פטריות.
טיגנתי את הפטריות קודם, והרוטב העשיר העניק רכות ועסיסיות לתבשיל.
הטריק אצלי הוא לטגן את הבצל עד גוון שחום,
ואז אחרי הטיגון, התבשיל כולו נצבע בצבע חום.
כמו שאתם רואים בתמונה כל הצבע של הרוטב זה רק מהטיגון של הבצל והפטריות,
לא הוספתי שום תבלין כמו סויה או פפריקה, והתבשיל יצא משובח.
אתם חייבים לנסות.
הגשתי את הפרגיות עם אורז לבן
הרוטב של הפרגיות הרטיב עם האורז וזה היה פשוט נהדר,
אין מה להגיד הפרגיות יצאו סוף!
אתם יכולים גם להגיש את הפרגיות גם עם אורז עם חצילים
וזה בכלל חלום!
נרשמתם כבר לקבוצת הווטצ'אפ למתכונים?
בואו – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תנסו, מומלץ בחום.
פרגיות ברוטב פטריות משגע
מה צריך בשביל פרגיות ברוטב פטריות משגע?
500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות – 1 חורש טריות, 1 פטריות שמפניון
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס מים
איך מכינים פרגיות ברוטב פטריות משגע?
מנקים את הפרגיות, חותכים לחתיכות ושמים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
חשוב מאד הגוון החום כי הוא יוצר את הטעם.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות כחמש עד שבע דקות עד שהן משחימות.
מכניסים את ריבועי הפרגיות לסיר עם הפטריות,
מוסיפים מלח פלפל ושום ומטגנים את הפרגיות היטב מכל הצדדים.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות נוספות.
מכבים ומגישים עם אורז לבן או מג'דרה.
מצויין וטעים!