פרגיות ברוטב פטריות משגע

תבשיל פרגיות עם פטריות עסיסי וקל הכנה

שתף
הדפסה
פרגיות ברוטב פטריות משגע
מה צריך

500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות – 1 חורש טריות, 1 פטריות שמפניון
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס מים

מה צריך

500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות – 1 חורש טריות, 1 פטריות שמפניון
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס מים

פרגיות ברוטב פטריות משגע

פרגיות ברוטב פטריות משגע, מתכון קל הכנה ונהדר.
מסתבר שלמתכון פטריות ברוטב טריאקי שהכנתי לפני כשבועיים,
היתה  הצלחה היסטרית והמשפחה חיסלה את התבשיל.

החלטתי להכין סיבוב נוסף עם הפרגיות והפעם הוספתי פטריות.
טיגנתי את הפטריות קודם, והרוטב העשיר העניק רכות ועסיסיות לתבשיל.
הטריק אצלי הוא לטגן את הבצל עד גוון שחום,
ואז אחרי הטיגון, התבשיל כולו נצבע בצבע חום.
כמו שאתם רואים בתמונה כל הצבע של הרוטב זה רק מהטיגון של הבצל והפטריות,
לא הוספתי שום תבלין כמו סויה או פפריקה, והתבשיל יצא משובח.
אתם חייבים לנסות.

הגשתי את הפרגיות עם אורז לבן
הרוטב של הפרגיות הרטיב עם האורז וזה היה פשוט נהדר,
אין מה להגיד הפרגיות יצאו סוף!
אתם יכולים גם להגיש את הפרגיות גם עם אורז עם חצילים
וזה בכלל חלום!

 

פרגיות ברוטב פטריות משגע

נרשמתם כבר לקבוצת הווטצ'אפ למתכונים?
בואו – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

תנסו, מומלץ בחום.

פרגיות ברוטב פטריות משגע

פרגיות ברוטב פטריות משגע


מה צריך בשביל פרגיות ברוטב פטריות משגע?

500 גרם פרגיות נקיות משומן
1 בצל קצוץ לריבועים
4-5 כפות שמן זית
2 קופסאות פטריות טריות – 1 חורש טריות, 1 פטריות שמפניון
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
כוס מים

איך מכינים פרגיות ברוטב פטריות משגע?

מנקים את הפרגיות, חותכים לחתיכות ושמים בצד.
יוצקים שמן לסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
חשוב מאד הגוון החום כי הוא יוצר את הטעם.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות כחמש עד שבע דקות עד שהן משחימות.
מכניסים את ריבועי הפרגיות לסיר עם הפטריות,
מוסיפים מלח פלפל ושום ומטגנים את הפרגיות היטב מכל הצדדים.
מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
לאחר שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות נוספות.
מכבים ומגישים עם אורז לבן או מג'דרה.
מצויין וטעים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים