קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני

איך מכינים קרפצ'יו סלק בעשר דקות חגיגי וטעים

שתף
הדפסה
קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני
מה צריך

5 סלקים טריים
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום פרוסות
גרגרי מלח גס אטלנטי
כף פיסטוקים טחונים

מה צריך

5 סלקים טריים
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום פרוסות
גרגרי מלח גס אטלנטי
כף פיסטוקים טחונים

קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני

קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני, הכנתי לסלטי הברכות לראש השנה.
בראש השנה אנו מברכים על הסלק
"יהי רצון מלפניך אלוהינו ואלוהי אבותינו שיסתלקו אויבנו ושונאינו וכל מבקשי רעתנו"
שיסתלקו,שיעופו, שנדע שקט ושלווה.
לכן אנו אוכלים סלק ויש לי בשבילכם מתכון נהדר לקרפצ'יו סלק פרווה וטבעוני לחג.

הכנתי את הקרפצ'יו סלק מסלק טרי.
לא בישלתי, פשוט פרסתי לפרוסות דקות-דקות, עירבבתי עם כל הנוזלים
ונתתי לו לעמוד במקרר לספוג את הטעמים.
כשהילדים באו, סידרתי יפה על הצלחת והגשתי.
מצויין! הצלחת חוסלה והיתה לזה הצלחה נפלאה.
בפעם הבאה, בישלתי את הסלקים והכנתי עם סלקים מבושלים.
האמת, זה ממש לא משנה ועם הסלקים המבושלים הם בהחלט טיפה יותר רכים,
אבל גם הסלקים הלא מבושלים מצויינים.
היתרון הברור, אפשר להכין את הקרפציו מראש בקערה
ולפני ההגשה לסדר יפה על הצלחת ולהגיש.

אני פיזרתי מעל פיסטוקים טחונים ושיני שום

קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני

מבחר מתכונים נוספים עם סלק תמצאו כאן

מתכונים עם סלק טעימים
מבחר מתכונים עם סלק שהוא ירק בריא ומאד טעים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?

לחצו כאן29 – מתכונים לווטצ'אפ


רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?

רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון? בואו-בואו טעים אצלי
 בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני


מה צריך לקרפצ'יו סלק פרווה טבעוני?

5 סלקים טריים
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום פרוסות
גרגרי מלח גס אטלנטי
כף פיסטוקים טחונים5 סלקים טריים
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום פרוסות
גרגרי מלח גס אטלנטי
כף פיסטוקים טחונים

איך מכינים קרפצ'יו סלק פרווה טבעוני?

גירסה ללא בישול
חותכים את הסלקים דק-דק עם מנדולינה או עם סכין
שמים בקערה ויוצקים על הסלקים
שמן זית, חומץ, לימון, מערבבים הכל ביחד ומניחים כמה שעות בצד.
הטעמים נספגים נהדר.
לפני ההגשה, מסדרים על הצלחת, מפזרים מעל גרגרי מלח גס,
מפזרים שיני שום, מפזרים את הפיסטוקים הטחונים
ומגישים לשולחן.

גירסה עם בישול
מבשלים את הסלקים עד שהם רכים,
מפזרים על הצלחת, מזליפים את כל החומרים מעל,
מפזרים את המלח והשום ומגישים לשולחן.
אמן יסתלקו כל אויבינו מעלינו!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים