מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

קומפוט חבושים נוסטלגי טעים מבית אמא והוא טבעוני!

שתף
הדפסה
מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי
מה צריך

3 חבושים
כוס צימוקים בהירים
10 שזיפים יבשים
10 מישמשים יבשים – אפשרי
חצי כוס סוכר
5 כוסות מים
1 מקל וניל

מה צריך

3 חבושים
כוס צימוקים בהירים
10 שזיפים יבשים
10 מישמשים יבשים – אפשרי
חצי כוס סוכר
5 כוסות מים
1 מקל וניל

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי מזכיר לי ימים של פעם.
חגי תשרי מביאים איתם את פריחת החבושים ואין כמו קומפוט חבושים,
להזכיר לי ימים רחוקים.
אמא שלי היתה מכינה קומפוט טעים כזה,
ואני זוכרת את הטעם מפעם.
כשראיתי את החבושים בסופר, ידעתי שאני חייבת להכין קומפוט.
הבעיה היחידה עם החבושים זה הקילוף שלהם.
זה קשה-קשה. הקליפה שלהם קשה, החיתוך שלהם קשה.
בעבר הכנתי קונפיטורת חבושים או ריבת חבושים חלומית,
אבל הידיים נגמרו לי בקילוף.
הפעם החלטתי לבשל את החבושים לפני, ככה יהיה הכי קל.

הכנתי לכם סרטון מהיר של שלוש דקות, איך הכנתי קומפוט חבושים.

כך נראה סיר קומפוט החבושים לאחר הבישול.
המים הופכים להיות כהים והטעם – גן עדן.

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

תעבירו לכלי יפה, תציעו לאורחים
ותתפלאו כמה שהם יאהבו את קומפוט החבושים.

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

הנה מתכון לקומפוט ללא סוכר

קומפוט לפתן פירות וג'לי ללא סוכר
איך מכינים קומפוט לפתן פירות עם ג'לי ללא סוכר
כל הטריקים למתכון לקומפוט נוסטלגי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו8 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

 

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי

מה צריך בשביל מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי?

3 חבושים
כוס צימוקים בהירים
10 שזיפים יבשים
10 מישמשים יבשים – אפשרי
חצי כוס סוכר
5 כוסות מים
1 מקל וניל

איך מכינים מתכון לקומפוט חבושים נוסטלגי?

את החבושים שוטפים ושמים בסיר עם מים להרתחה על האש.
אחרי שהאש רתחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש קטנה.
מוציאים מהסיר, מקררים ומקלפים את החבושים.
קוטמים את צידי החבושים, חוצים לחצי,
מוציאים את הגרעינים, מקלפים את הקליפה.
תוכלו לראות בסרטון איך מצאתי שיטה קלה לקילוף הגרעינים.
חותכים את החבושים לריבועים או פסים ושמים בסיר
עם מים. מוסיפים סוכר, צימוקים, שזיפים מקל וניל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה עד שהחבושים מתרככים.
בינתיים צבע המים בסיר ישתנה ויהפוך לורוד אדמדם.
כשהחבושים רכים, מכבים את האש, מעבירים לכלי ולמקרר.
קומפוט חבושים בטעם של פעם.

 

 

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?