מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן שמכינים בעשר דקות

שתף
הדפסה
פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן
מה צריך

2 כוסות קישואים קצוצים חתוכים במערבל מזון
1 בצל
100 גרם גבינה מלוחה
1 כף גבינה לבנה 5%
1 ביצה
2 כפות קמח חומוס
50 גרם גבינה צהובה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

מה צריך

2 כוסות קישואים קצוצים חתוכים במערבל מזון
1 בצל
100 גרם גבינה מלוחה
1 כף גבינה לבנה 5%
1 ביצה
2 כפות קמח חומוס
50 גרם גבינה צהובה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

פשטידת קישואים עם גבינות ללא גלוטן מכינים בעשר דקות ויש לכם פשטידה נפלאה.
כלתי שלחה לי הודעה שהתחילה לעבוד והיא מחפשת מתכונים לקחת לעבודה, כי צריך לחזור לשיגרה. ביקשה רק שאכין ללא גלוטן כי התחילה דיאטה חדשה.
היו לי קישואים במקרר והחלטתי שזה רעיון נהדר שאכין פשטידת קישואים וגבינה ללא גלוטן בפחות מעשר דקות עבודה. אחרי שהוצאתי את הקישואים גם החלטתי שאצלם לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי.

 

 

את הקישואים טחנתי במעבד מזון יחד עם הבצל הכל ביחד. אתם יכולים כמובן לגרד על פומפיה אם יותר נוח לכם. כשאני כותבת למשל "שלושה קישואים" פעם שאלו אותי מה גודל הקישואים, אז כדי שיהיה קל ונגיש, מדדתי ולצורך הכנת הפשטידה היו לי שתי כוסות מלאות בתערובת של קישואים ובצל. כוסות מידה בינלאומית או כוס חד פעמי חמה זו בדיוק המידה.

 

 באינסטוש שלי תוכלו לראות בדיוק איך הכנתי את הפשטידה.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?

אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

כדאי לכם להצטרף לקבלת מתכונים ישירות לווטצ'אפ
לחצו כאן23 – מתכונים לווטצא'פ

פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

מחפשים עוד מתכונים לפשטידות
בבקשה לחצו כאן – מתכונים לפשטידות

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?

פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן

פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן


מה צריך לפשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן?

2 כוסות קישואים קצוצים חתוכים במערבל מזון –
1 בצל
100 גרם גבינה מלוחה
1 כף גבינה לבנה 5%
1 ביצה
2 כפות קמח חומוס
50 גרם גבינה צהובה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים פשטידת קישואים וגבינות ללא גלוטן?

אני טחנתי שלושה קישואים עם הבצל הכל ביחד במעבד מזון,
כדי שיהיה לכם קל מדדתי 2 כוסות קישואים ובצל הכל ביחד.
מוסיפים לתערובת את הגבינה הלבנה והביצה ומערבבים.
מוסיפים תבלינים ואת קמח החומוס ומערבבים הכל ביחד.
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת.
מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפשטידה
ואופים כארבעים-חמישים דקות עד שהקצוות שלה שחומים מסביב והיא יציבה.
מוציאים, מקררים, טועמים ואומרים – וואלה! אמנם קישואים אבל פשטידה טעימה מאד!

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?