גבינת שמנת ביתית קלה להכנה הכנתי השבוע בבית כי מצאתי חיתול של הנסיכה שלנו שהילדים שכחו אצלי.
כבר הרבה זמן אני מתכננת להכין גבינה בבית והשבוע כשראיתי את החיתול ידעתי שזה מה שאני הולכת לעשות, גם נשארה לי שמנת חמוצה במקרר ונראה לי שעוד שנייה פג התוקף וזו היתה הזדמנות מצויינת
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
באינסטגרם תוכלו לראות דברים שלא תראו בשום מקום אחר
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי גם סרטון שתראו כמה קל להכין גבינת שמנת בבית
מצרך אחד בלבד צריך להכנת גבינה בבית. אני הכנתי משמנת חמוצה. לא הוספתי מלח, לא הוספתי סוכר, כלום. שמנת חמוצה וזהו.
אחרי שהגבינה מוכנה אפשר כמובן לערבב אותה עם מה שאוהבים, עם זיתים, עשבי תיבול, היא פשוט נפלאה.
אפשר גם כמובן להכין איתה עוגות או מאפים, היא מצוינת בכל מצב. מה שכן, לא ממליצה לשמור אותה יותר מכמה ימים במקרר, כי היא ללא חומרי שימור ויכולה להתקלקל.
לא חושבת שזו תהייה בעיה, כי היא טעימה ברגע שהיא מוכנה. אני הכנתי עם שתי גביעים של שמנת חמוצה ויצאה לי כמות ממש קטנה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו31 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מסחטה נהדרת למטבח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מחפשים עוד מתכונים טעימים?
מתכונים לממרחים ומטבלים
גבינת שמנת ביתית קלה להכנה


גבינת שמנת ביתית קלה להכנה
סוויט דוליIngredients
- שמנת חמוצה - כמה גביעים שרוצים
Instructions
- מניחים מסננת בתוך צלוחית
- ומעבירים את השמנת החמוצה למסננת כדי שהנוזלים יתרוקנו
- בקערית שמים חיתול ויוצקים בתוכו את השמנת החמוצה
- סוגרים את החיתול היטב וסוחטים את הנוזלים כמה דקות
- סוחטים את החיתול מספר פעמים עד שבטוחים שאין יותר נוזלים
- את החיתול עם השמנת מניחים בתוך מסננת ובקערית ומעבירים למקרר למשך לילה
- מוציאים אחרי לילה, פותחים את החיתול ומגלים שיש לנו גבינה מהזה טעימה. תהנו