מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
כרובית אפויה בתנור קריספית ופריכה

כרובית אפויה בתנור קריספית ופריכה עם טריק היסטרי להכנה

שתף
הדפסה
כרובית אפויה בתנור קלה להכנה
מה צריך

1 כרובית שלמה
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
שום כתוש – לא חייבים

שמן זית לשימון התבנית

מה צריך

1 כרובית שלמה
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
שום כתוש – לא חייבים

שמן זית לשימון התבנית

כרובית אפויה בתנור קלה להכנה

כרובית אפויה בתנור קריספית ופריכה, זה כמו כרובית מטוגנות אבל בלי הקלוריות של הטיגון.
אחרי שמכינים את הכרובית מנשנשים אותה בלי סוף כי היא פשוט טעימה!

כדי להכין את הכרובית וכדי שהמטבח לא יתלכלך ויהיה בלגן עם הביצים ופירורי הלחם, מצאתי טריק היסטרי שהמטבח לא  יתלכלך.

אני לוקחת שתי קערות חד פעמיות, באחת טורפת ביצים ובשניה שמה את פירורי הלחם וככה עובדת.
כשהביצה בקערה, הכל לא נמרח, הכל נשאר סגור בקערה, פירורי הלחם לא מתפזרים כשאני טובלת את הכרובית. בסוף זורקת את שתי התבניות לפח ו-כמו שאני אומרת – שלום על ישראל!
הכנתי סרטון מדוייק איך הכנתי שתוכלו לראות איך מכינים.

 

 

אני הוספתי לביצה הטרופה רק מלח ופלפל, אבל אם אתם אוהבים אתם יכולים להוסיף פפריקה אדומה או פפריקה חריפה, כל תבלין שאתם אוהבים. אני הכנתי רק עם מלח ופלפל ויצאה פצצה!
כמו שהיא מגיעה לשולחן היא נעלמת. טעימה ממש!

בואו לאינסטוש תוכלו לראות איך הכנתי את הכרובית בלייב בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

 

כרובית אפויה בתנור קלה להכנה

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו29 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

ככה נראית הכרובית כשהיא יצאה מהתנור.
היא כל כך טעימה!
כמו המטוגנת אבל בלי הקלוריות.
אפשר להגיש אותה ככה,
אפשר להוסיף ליד טחינה והיא פשוט מעולה.

כרובית אפויה בתנור קלה להכנה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לירקות נהדרים תמצאו כאן
מתכונים לירקות

כרובית אפויה בתנור קלה להכנה

כרובית אפויה בתנור קריספית ופריכה

 

 

מה צריך לכרובית אפויה בתנור קלה להכנה?

1 כרובית שלמה
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
שום כתוש – לא חייבים

שמן זית לשימון התבנית

איך מכינים את הכרובית אפויה בתנור קלה להכנה?

שוטפים את הכרובית היטב ופורסים אותה לפרוסות כמו שפורסים לחם.
משמנים תבנית אפייה עם שמן זית.
טורפים את הביצים ומוסיפים מלח ושום כתוש
טובלים אות הפרוסות בקערת הביצה הטרופה
מעבירים לקערת פירורי הלחם ומצפים את הכרובית היטב.
מניחים את הכרובית בתבנית המשומנת.
מפזרים מעל מלח ופלפל שחור
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות לעשר דקות עד שהכרובית משחימה.
מוציאים באמצע האפייה, הופכים את הכרובית לצד השני ומכניסים לעוד עשר דקות
עד שהכרובית משחימה. מוציאים מהתנור ומנשנשים על המקום!
ואם יש טחינה ליד ומזליפים מעל בכלל מאושרים עד השמיים.
בתיאבון!

 

 

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?