פיצה בטטה מהירה ללא גלוטן היא פיצה שוס! ארבעה מצרכים, בלי טיפת בצק, חצי שעה ויש לכם פיצה בטטה נהדרת.
כמו שאתם יודעים בטטה , הוא ירק שורשי שנחשב לפחמימה אך הוא נטול גלוטן. אגב, כל הירקות צהובים-כתומים, כמו גזר, דלעת, בטטה, דלורית, הן נטולי גלוטן.
הבטטה עשירה בבטא קרוטן שמשתייכת למשפחת הקרוטינואידים הידועים כנוגדי חמצון.
הבטטה מכילה המון ויטמינים ומינרלים בהשוואה לתפוח אדומה ומכילה קצת פחות קלוריות והיא נהדרת בטעמה. אתם מכירים את הבטטה אבל להכין פיצה עם בטטה חשבתם פעם?!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
אלוהים איך לא חשבנו על זה קודם?! ראיתי את הטריק ההיסטרי הזה באתר אמריקאי וישר אמרתי שאני חייבת לבוא לספר לכם.
משמנים תבנית, פורסים פרוסות של בטטה ומכניסים לתנור, אחרי עשרים דקות מוציאים, מפזרים גבינות ומחזירים לתנור.
עוד עשר דקות בתנור
וטאדם! יש לכם פיצה בטטה
מושלמת!
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו34 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
לפני שנמשיך מזכירה לכם שמבצעי המתנות עדיין נמשך עם מתנות חדשות
שחלקן מגיעות עם שליח עד הבית במיוחד בתקופת הסגר
ואת הכל תמצאו כאן
החנות של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים לירקות נהדרים תמצאו כאן
מתכונים לירקות
פיצה בטטה מהירה ללא גלוטן
מה צריך לפיצה בטטה מהירה ללא גלוטן?
1 בטטה
3 כפות שמן זית
50 גרם גבינה צהובה
2 כפות גבינה מלוחה מגורדת
איך מכינים את הפיצה בטטה מהירה ללא גלוטן?
מדליקים תנור ל – 180 מעלות טורבו.
שוטפים היטב את הבטטה ופורסים לפרוסות.
אפשר לקלף את הבטטה אם מעדיפים.
משמנים תבנית ומניחים את פרוסות הבטטה בתבנית.
כשהתנור חם, מכניסים את הבטטות לעשרים-עשרים וחמש דקות.
אחרי עשרים דקות בודקים אם הבטטה רכה כשנועצים בה מזלג.
אם הבטטה רכה, לא מכבים את התנור, מוציאים את התבנית
מפזרים על הבטטה גבינה צהובה וגבינה מלוחה.
מחזירים לתנור לעוד עשר דקות.
מוציאים ומגישים חם. פיצה שוס!
תהנו אהובות ואהובים.