מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות, פשטידה בקערה אחת קלת הכנה

שתף
הדפסה
פשטידת תפוחי אדמה וגבינות
מה צריך

5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
150 גרם גבינה מלוחה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כוס חלב
מעט מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

סוויט טיפ

תבנית בינונית חד פעמית
20/30

מה צריך

5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
150 גרם גבינה מלוחה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כוס חלב
מעט מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

סוויט טיפ

תבנית בינונית חד פעמית
20/30

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות שמכינים בקערה אחת והיא נהדרת, נפלאה וכל כך תתאים לשולחן החג שלכם.
יש לי גירסה נוספת לפשטידת תפוחי אדמה ופטריות ללא גלוטן – פשטידה מעולה, אבל החתן שלי לא אוהב פטריות,
אז הכנתי את הפשטידה רק עם תפוחי אדמה וגבינות.

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן   –
האינסטגרם של סוויטדולי

הטריק של הכנת הפשטידה היא לחתוך את תפוחי האדמה דקים דקים.
מוסיפים לקערה את כל יתר המצרכים ומערבבים הכל ביחד – זהו.
מעבירים לתבנית אפייה ולתנור.

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

מחפשים עוד מתכונים לפשטידות? בבקשה
מתכונים לפשטידות וקישים

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן80 – מתכונים לווטצ'אפ

המגרדת שעזרה לי להכין את הפשטידה
עם הסכין שחתך את תפוחי האדמה שקופים ונהדרים

בלעדי לסוויט דולי: חותך ומגרד רב תכליתי Drum Grater
99 ₪

היתרון הנוסף של הפשטידה,
מכינים אותה מראש. תכינו יום לפני
תשמרו במקרר וביום האירוח פשוט לחמם בתנור.
אתם תהנו ממנה מאד.

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

עוד מתכונים לשבועות כאן
מתכונים לשבועות

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

פשטידת תפוחי אדמה וגבינות

 


מה צריך בשביל להכין את הפשטידה?

5 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות דקות
1 שמנת מתוקה – 250 מל'
150 גרם גבינה מלוחה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
2 ביצים
חצי כוס חלב
מעט מלח
כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית

איך מכינים את הפשטידת תפוחי אדמה וגבינות?

מקלפים את תפוחי האדמה, שוטפים ופורסים לפרוסות ממש דקות
שמים בקערה ומוסיפים את כל המצרכים
מגרדים את הגבינות, מוסיפים לקערה,
יוצקים את השמנת והחלב,
מוסיפים את הביצים וכשזה מגיע לתבלינים בזהירות עם המלח
כי הגבינה מלוחה,
פלפל שחור מאד יוסיף לפשטידה. ממליצה לטעום לפני האפייה
ואם צריך משפרים טעמים.
מורחים את תבנית האפייה במעט שמן
מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית עם הבלילה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הפשטידה ואופים כארבעים דקות
מוציאים, מקררים או מגישים לשולחן חם.
תהנו אהובות ואהובים – חג שמח!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?