מתכון לפרגיות על האש, עשרים דקות ויש לכם ארוחה נהדרת! כשאומרים פרגיות על האש אומרים יום העצמאות, אבל אנחנו הכנו השבוע גם בלי יום העצמאות.
נתח העוף הכי עסיסי שיש שמכינים בקלות, אפשר ליד סלט או תוספת כמו צ'יפס ותוכלו לראות כאן איך מכינים צ'יפס אפוי בתנור ויש לכם ארוחה נהדרת.
בואו תראו באינסטגרם איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הילדים משתגעים על הסטייק פרגיות, המבוגרים גם מחסלים אתם פשוט תהנו.
ליד הבשר צריך אורז – ואם אתם בעניין של אורז בבקשה –
מתכונים לאורז
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 44 – מתכונים לווטצא'פ
עוד מתכונים למאכלי בשר ועוף תמצאו כאן
מתכונים לבשר ועוף
אתם יכולים להכין מרינדה מראש ולהשרות את הפרגיות,
שמים את הפרגיות בקערה, יוצקים את כל התבלינים,
מערבבים הכל ביחד ומשאירים כשעה לספיגת הטעמים.
אפשר גם להכניס לשקית שיש בה את כל התבלינים
וכמו שהשיר אומר
"לנער אותה היטב" וכל הפרגיות יהיו מלאות במרינדה.
סט סירים של פוד אפיל והמחיר כולל משלוח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
לגלות לכם סוד? השבוע לא היה זמן להשריית הפרגיות,
לפני שהילדים באו, ערבבתי את כל התבלינים על הפרגיות
והיידה למנגל.
אפשר גם על הפלנצ'ה כמובן
עשרים דקות ויש לכם יופי של ארוחה.
מחפשים עוד מתכונים עם פרגיות? בבקשה
מתכון לפרגיות על האש
מתכון לפרגיות על האש
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם פרגיות
- 4 כפות שמן זית
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כף תבלין גריל
- 1 כף פפריקה אדומה מתוקה
- 2 כפיות מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- שמים את הפרגיות בקערה, מוסיפים את כל התבלינים
- מערבבים את הפרגיות עם התבלינים שהפרגיות יהיו מצופות מכל הצדדים בתבלינים
- נותנים להם לעמוד כשעה לספיגת הטעמים
- מדליקים מנגל ומעבירים את הפרגיות לצלייה על האש
- צולים כחמש עד שבע דקות מכל צד עד שהפרגיות משחימות
- טעים טעים טעים!

היי ניתן לצלות במחבת פסים?
ואיך כדאי לחתוך את הפגיות במחבת?תודה
בהחלט אפשר על מחבת פסים, רעיון נהדר.
את לא צריכה לחתוך את הפרגיות על המחבת, אין צורך.