בורקס בצק עלים עם תרד וגבינות הכנתי עם אחותי, כי אצלנו בורקס תרד וגבינות זה אהבה. הילדים משוגעים על זה, תנו להם בורקס עם תרד וגבינות ואנחנו מסודרים.
התחלת להכין את הבורקס ורציתי להכין כמו שאני קוראת לזה בורקס גבינה לעצלנים, שה אומר שכבת בצק בתחתית, מילוי באמצע ועוד שכבה למעלה.
אחותי הודיעה לי שהפעם היא משקיעה והכינה שתי וערב על הבורקס מלמעלה.
הכנתי לכם סרטון של כמה דקות שתוכלו לראות איך בדיוק הכנו את הבורקס
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
להכנת הבצק השתמשתי בבצק עלים של שימרית
שתמיד נמצא במקרר וקל להכין איתו כי לא צריך לחכות שיפשיר.
תחתית בצק, שכבת גבינות ותרד
ויופי של פסי בצק למעלה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו70 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בורקס מושלם לארוחת ערב
מגיע עם שני דברים חשובים כדי שארוחת הערב תהייה מושלמת
צזיקי להרטיב את הגרון
מתכון להכנת צזיקי עם מלפפונים
ביצים קשות חמינדוס כמובן
איך מכינים ביצים קשות חומות, חמינדוס
וסלטים ליד כמובן
להיט חנוכה גם אצלכם!
דיספנסר נהדר להכנת דונאטס, לביבות, ספינג'
עם תוספת של כף טיגון להוצאת הטיגונים
מחפשים עוד מתכונים לבורקס? בבקשה
מתכונים לבורקס טעימים משגעים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תגישו חם לשולחן ואתם תהנו מכל ביס!
בורקס בצק עלים עם תרד וגבינות
בורקס בצק עלים עם תרד וגבינות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק עלים שימרית
- 200 גרם גבינה מלוחה
- 2 כפות גבינה לבנה
- 400 גרם תרד קצוץ
למריחה מעל
- 1 ביצה טרופה
- רבע כוס שומשום
Instructions
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ומחלקים לשני חלקים שווים
- משמנים תבנית ומעבירים מחצית מהבצק לתבנית
- מכינים את המלית
- אם התרד קפוא, מפשירים וסוחטים את המים היטב
- אם התרד טרי, קוצצים דק דק אין צורך לחלוט
- מערבבים את כל הגבינות, מוסיפים את התרד והביצה ומערבבים לעיסה אחידה
- משטחים על תחתית הבצק
- פורסים פסים מהחצי השני של הבצק ויוצרים על הבצק שורות של שתי וערב
- וגם מכסים מסביב עם הבצק את הפסים
- מורחים ביצה טרופה על הבצק ומפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבורקס
- אופים כשלושים דקות עד שהבצק משחים
- מוציאים ומגישים חם! בתיאבון.
