לטקס עם גבינה מלוחה אלה לביבות לביבות תפוחי אדמה שמנמנות ונהדרות עם גבינה מלוחה.
בחנוכה אחותי השתגעה לטעום לביבה מתפוחי אדמה – לביבות תפוחי אדמה מתכון קלאסי שאלה הלטקס הקלאסיים, שהן מאד טעימות אבל אני החלטתי להפתיע אותה.
ביום הראשון אמרתי לה "הכנתי לך לביבות מיוחדות"
"לביבות תפוחי אדמה??" שאלה בשקיקה
"כן , אבל אני יודעת שאת שומרת דיאטה אז הכנתי לביבות תפוחי אדמה אפויות "
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
"אהה ולא הכנת רגילות?"
"בינתיים לא"
יום שני – "היי אחותי הכנתי היום לביבות הורסות!"
"רק תפוחי אדמה?"
מה פתאום! רק תפוחי אדמה זה משעמם. לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה "
"אה יופי" ענתה באכזבה
ביום השלישי אמרתי לה "הכנתי היום לביבות תפוחי אדמה הורסות!"
"באמת??"
"כן. עם גבינה מלוחה"
"תגידי, את לא יכולה להכין לביבות פשוטות??, שאגה אלי ואני התפוצצתי מצחוק.
אז קבלו את הלביבות תפוחי אדמה עם גבינה מלוחה, המאכל הכי מנחם.
כשהלביבות מטגנות ויוצאות חמות מהמחבת הכי טעים, אבל תוסיפו גבינה מלוחה ללביבה וכשהיא יוצאת מהאש, הגבינה הלבנה ממש נמסה בפה וזה יותר מטעים.
אתם בהחלט יכולים גם לאפות את הלביבות
הן יוצאות נהדרות גם באפייה
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן16– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים ללביבות? בבקשה
מתכונים ללביבות
הקופסאות האהובות עליכם חזרו למלאי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לביבות תפוחי אדמה וגבינה מלוחה
לטקס עם גבינה מלוחה
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה לבנים
- 1 בצל
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
- חצי כוס קמח
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים
- מקלפים את הבצל ומגרדים
- מערבבים את תפוחי האדמה והבצל וסוחטים היטב
- מוסיפים את הגבינה המלוחה מגורדת ואת הביצה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ומערבבים לעיסה אחידה
- יוצקים שמן למחבת, מלבבים לביבות ומטגנים את הלביבות
גירסת אפייה
- משמנים נייר אפייה מלבבים לביבות ומסדרים אותם על נייר האפייה
- לתנור שחומם ל - 180 מעלות מכניסים ואופים כ-30 דקות עד שהלביבות נעשות חומות
- אפשר להפוך ולאפות עוד מספר דקות
- מגישים עם שמנת חמוצה ונהנים מכל ביס!