כדורי פירה מטוגנים או אפויים מכינים עם פירה שנשאר משבת, או שמכינים פירה במיוחד, מה שאתם מעדיפים, כי זו תוספת שכולם עפים עליה. כדורי פירה קריספיים וטעימים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
יום אחד פנתה אלי מישהי "דולי, את יכולה לשלוח לי מתכון של כדורי פירה?"
וואלה, אין לי אבל זו הזדמנות מצוינת להכין, כי מה יותר טעים מכדורי פירה קריספים ופריכים, שכל ילד יאהב, ואין לי ספק שאצלי המבוגרים יחסלו.
יש לי בשבילכם כמה טריקים להכין את כדורי הפירה, שתוכלו להכין הכי קל.
ראשית, אני הלכתי על כדורי פרווה שיתאימו לכל ארוחה, השתמשתי בנטורינה, במקום חמאה שהוספתי לתפוחי האדמה.
נשאר לכם פירה משבת? יופי! הזדמנות מצוינת להכין איתו כדורי פירה. לא נשאר לכם פירה משבת? היידה, מכינים פירה פרווה.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
הטריק הכי חשוב בהכנה,
את הבלילה אחרי שמכינים אותה, שימו במקרר שתתייצב,
אם תכינו עם פירה חם, כל הכדורים יתחרבשו לכם.
כשהפירה מוצק, אחרי זה להכין את כדורי הפירה זה ממש משחק ילדים.
אגב, את הכדורים האפויים, אני אפילו לא טבלתי את כדורי הפירה בביצה,
ישר פירורי לחם ולטיגון. מה שכן, עם הביצה ופירורי הלחם יצאה שכבה יותר קריספית.

באמצע ההכנה, חשבתי לעצמי, רגע-רגע-רגע
ומה אם נעשה אותם אפויים? רעיון פנטסטי!
ההבדל היחיד שהם לא יצאו כדורים יותר לביבות
אבל טעימות!
לביבות פירה עטופות בפירורי לחם בלי ביצה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הלביבה שלנו בשלבי טעימה
עוד מתכונים לתפוחי אדמה בבקשה
מתכונים לתפוחי אדמה
אבל בואו – כדורי הפירה המטוגנים
אמאל'ה ואבא'לה – ואו!
כבר בשלב הטיגונים אם יש לידכם ילדים או מבוגרים
מתחילים לטעום ואומרים "הופה-הופה שוב הצליח לה לדולי!"
כן-כן טובלים את כדורי הפירה שלנו
במיונז, קטשופ או רוטב צ'ילי
הם מתחסלים במהירות!


בואו להתכונן לחגים!
איזה סט תרצו לחג? שחור? זהב
כל המבצעים כאן –
לוחצים על השורה


כדורי פירה מ ש ג ע י ם!
ויש לכם עוד מנה נהדרת לחופש הגדול.

כדורי פירה מטוגנים או אפויים

כדורי פירה מטוגנים או אפויים
סוויט דוליIngredients
- 3 תפוחי אדמה
- 25 גרם נטורינה
- 2 ביצה
- 1 כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור - לא חייבים
Instructions
- מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שיתרככו
- מורידים מהאש, מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים את הנטורינה ומועכים למחית אחידה
- מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים,
- מקררים קצת אם העיסה חמה, כי צריך להוסיף ביצה
- מוסיפים את הביצה, הקמח ומערבבים למחית אחידה
- מעבירים למקרר לשעה שהעיסה תתייצב
- מכינים קערת פירורי לחם
לגירסה מטוגנת
- יוצקים שמן למחבת ומחממים שיהיה חם
- טורפים ביצה אם משתמשים, יוצרים כדורים, טובלים בביצה, בפירורי לחם ומטגנים
- בחלק מהכדורים ויתרתי על לטבול בביצה וגם ככה הכדורים יצאו נהדרים, אם אתם מכינים לטבעונים שתדעו
- אחרי הטיגון, מסננים ומעבירים לנייר סופג, כבר בזמן הטיגון, מתחילים לטעום ואומרים הופה הופה! זה טעים!
גירסה אפויה
- מוציאים את הבלילה מהמקרר, משמנים תבנית, מכינים כדורים או לביבות
- טובלים בפירורי הלחם ומעבירים לתבנית
- לתנור שחום מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות עד שהכדורים או הלביבות ישחימו
- אחרי 20 דקות אפשר להפוך לצד השני. ואחרי עשר דקות, אפשר להוציא מהתנור. בתיאבון!