קינואה עם בטטה תבשיל ללא גלוטן הכנתי לגלי, בתי הבכורה. מאז גלי הפכה לצמחונית אני דואגת שיהיו יותר מאכלים צמחונים על השולחן. ככה הכנתי עבורה את הקינואה עם הבטטה, תבשיל שמכינים בעשרים דקות והוא טעים אש!
בואו תראו כמה קל להכין את התבשיל הטעים הזה
קינואה היא אחת ממזונות הבריאות הפופולריים ביותר בעולם. קינואה נחשבת למזון על. בטטה היא גם ירק ללא גלוטן וביחד יש לנו תבשיל נהדר, תבשיל טבעוני / צמחוני ללא גלוטן.
ללא-גלוטן, עשירה בחלבון והיא אחת מהמזונות הצמחיים היחידים המכילים את כל תשע חומצות האמינו החיוניות. היא גם עשירה בסיבים, מגנזיום, ויטמיני-בי, ברזל, אשלגן, סידן, זרחן, ויטמין E ומספר נוגדי-חמצון מועילים אחרים.
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
קיימים שלושה סוגים עיקריים: קינואה לבנה, אדומה ושחורה. אני מצאתי בסופר שקית עם שלושה צבעים מעורבים של קינואה והחלטתי שאני הולכת על זה.
עוד מתכונים עם קינואה תמצאו כאן
שבעה מתכונים עם קינואה
בדרך כלל מתנהגים עם קינואה לבישול כמו לאורז, אבל הפעם בגלל שהכנתי את הקינואה עם בטטה, בישלתי אותה ביחד עם הבטטה.
מתכונים נוספים לסוכות תמצאו כאן
מתכונים לסוכות
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תבשיל טבעוני טעים וקל הכנה
תוספת נהדרת לארוחה בשולחן החג
קינואה עם בטטה תבשיל ללא גלוטן
קינואה עם בטטה תבשיל מושלם
סוויט דוליIngredients
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 בטטה
- 1 כוס קינואה מעורבת
- 2 וחצי כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- יוצקים שמן לסיר, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד שישחים
- מוסיפים את קוביות הבטטה עם הבצל דקות ארוכות
- מוסיפים את הקינואה המוערבת לסיר ומערבבים
- מוסיפים את המים
- מוסיפים את התבלינים, מלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה
- כשהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים נגמרים
- מבשלים עם מכסה
- פותחים את המכסה, מערבבים את התבשיל קלות ויש לכם יופי של תבשיל טעים!
