מתכון לשבקיה שמכינים עם רוזט, רוזט קוראים למכשיר שמכינים איתו שבקיה. הכנתי לכם לפי בקשתכם סרטון איך מכינים את השבקיה, וגם ערכתי מחדש כי ביקשתם גירסת פרווה.
רוזט הוא מכשיר שעשוי מנירוסטה איכותית, מגיע עם 4 שבלונות ואפשר להכין שבקייה בצורות. קל מאד להכין שבקייה עם הרוזט, הכנתי לכם סרטון הכנה איך מכינים שלב אחרי שלב שתראו כמה קל להכין את השבקיה עם המכשיר.
הכנתי לכם סרטון הדגמה
חנוכה בפתח ואנחנו חושבים איך לפנק את הילדים ויש לי בשבילכם יופי של הפתעה. מכינים את הבלילה בקלות. אני הכנתי במיקסר אפשר עם קערה ומטרפה.
הבלילה מאד קלה להכנה, מערבבים הכל ביחד ומניחים לבלילה לנוח.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם–
האינסטגרם של סוויטדולי
חשוב מאד לפני שמתחילים לטגן, לחמם את השמן היטב. כששמן חם, מכניסים את הרוזט לתוך השמן למספר שניות, כשאתם רואים שהרוזט חמה, מנערים אותה מהשמן, טובלים בבלילה ולמחבת. בום! השבקיה שלנו מתחילה להיווצר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות91
מתכונים לווטצאפ
אם אתם רואים שהשבקיה לא נפרדת גם כשמנערים,
עם שיפוד עץ פשוט מפרידים מהצדדים והשבקיה נופלת לשמן
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
יש 4 שבלונות לרוזט
אחרי שהחלטתם שאתם רוצים להחליף
תיזהרו הרוזט לוהטת!
שוטפים במים, מסובבים את השבלונה ומחליפים בשבלונה חדשה
מחפשים עוד מתכונים לסופגניות? בבקשה
מתכונים לסופגניות
אחרי שהשבקיה מוכנה אפשר לפזר אבקת סוכר,
אפשר לטבול בסירופ סוכר
אפשר לטבול בשוקולד גאנש – מה שאוהבים
עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן
מתכונים לחנוכה
השבקיה שלנו אחרי שטבלתי בסירופ סוכר
רוזט
החברה החדשה שלכם במטבח
את השבקיות מכינים ואוכלים
אחרי כמה שעות הם מאבדות מהפריכות שלהן
מתכון לשבקיה שמכינים עם רוזט
מתכון לשבקיה שמכינים עם רוזט
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח
- חצי כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 כפית תמצית וניל
סירופ סוכר
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כפית מיץ לימון סחוטר
Instructions
- בקערה מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד
- אני השתמשתי במיקסר אפשר עם קערה ומטרפה
- שמים את הקמח, מים, סוכר, תמצית וניל וביצה ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- מרתיחים שמן בסיר רחב ועמוק
- מכניסים את הרוזטה לשמן החם
- מחממים את הרוזט היטב בשמן מספר שניות, פשוט משאירים אותה בשמן
- מוציאים את הרוזט מהשמן, מנערים את השמן
- טובלים את הרוזט בבלילה ומעבירים לשמן החם לטיגון
- משאירים בשמן את הרוזט ומנערים את הרוזט קלות עד שהשבקית יורדת מהרוזט
- אם השבקיה לא נפרדת מהרוזט, עם שיפוד לאט מפרידים מהצדדים והיא נופלת לשמן
- מוציאים את הרוזט מהשמן ומעבירים לבלילה וממשיכים לטגן כרגיל
- אחרי שהשבקיה משחימה, מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג
- מפזרים אבקת סוכר, או סוכר מעורבב עם קינמון
- להכנת סירופ סוכר
- מבשלים בסיר את כל המצרכים ביחד מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות
- טובלים כל שבקיה בסירופ ויש לכם יופי של שבקיה
- שיהיה לכם חג טעים!