פלפל ממולא בבשר ואורז, מנה קלאסית וטעימה שאני מניחה שכולם אוהבים. אין כמו סיר ממולאים על האש, שממלא את הבית בריחות, ותמיד יהיה מישהו שיבוא ויקח פלפל לצלחת, אפילו לפני הארוחה. אני. אבל אל תספרו לאף אחד.
השילוב של בשר טחון עסיסי, אורז רך, ירקות טריים ותבלינים ארומטיים יוצר פיצוץ של טעמים בכל ביס.
פלפל ממולא הוא ארוחה שלמה בפני עצמה, ומספקת את כל הקבוצות התזונתיות החשובות: חלבונים מהבשר, פחמימות מהאורז, ויטמינים ומינרלים מהפלפל והירקות.
והכי חשוב, ניתן לשחק עם סוגי הבשר, הירקות והתבלינים, ולהתאים את המנה לטעם האישי שלכם. תוכלו להוסיף עשבי תיבול טריים, יש כאלה שאוהבים כוסברה, יש כאלה רק פטרוזיליה, תוכלו להתאים לעצמכם את הטעמים.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
פלפל ממולא הוא מנה יפה ומגוונת, שמתאימה להגשה באירוח משפחתי או חגיגי. ניתן להכין את המילוי מראש ולמלא את הפלפלים לפני הבישול, מה שמקל על ההכנה.
סט הג'רזי האהוב עליכם חזר עם צבעים חדשים
לעוד מתכונים צמחוניים לוחצים כאן
מתכונים צמחוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עבור רבים, פלפל ממולא מזכיר את טעמי הילדות והמטבח הביתי
פלפל ממולא בבשר ואורז
פלפל ממולא בבשר ואורז
סוויט דוליIngredients
- 6 פלפלים
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 3 שיני שום
- 3 גבעולים ועלי סלרי
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 200 גרם רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כוסות מים
מילוי
- 250 גרם בשר טחון
- 1 כוס אורז
- 3 שיני שום
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כפית בהרט
Instructions
- את האורז שוטפים במים פעמיים, שלוש ושמים בקערית עם מים עד השימוש
- מכינים את הסיר עם הרוטב, אפשר להכין בסוטאז'
- יוצקים לסיר שמן, מוסיפים קוביות בצל ומטגנים לגוון שקוף
- מוסיפים שיני שום, עלי סלרי וגבעולים קצוצים ומטגנים הכל ביחד
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור ומים ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש ומכינים את הפלפלים
- לתערובת הבשר מוסיפים פטרוזיליה קצוצה דק, שיני שום כתושות, מלח ופלפל שחור, בהרט ומערבבים
- את האורז, מרוקנים ממים היטב ומוסיפים לתערובת הבשר.
- מורידים את הראש של הפלפלים ומנקים את הפלפלים מגרעינים
- ממלאים את הפלפלים בתערובת הבשר ומכסים במכסה של הפלפלים
- חורצים פסים בפלפלים למטה ומעבירים לסיר עם הרוטב
- שכל הפלפלים בסיר, מביאים לרתיחה, שמים עם כף רוטב בכל פלפל, אפשר לכסות את הפלפלים עם כיסוי
- לאחר שהתבשיל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי עד שהתבשיל מוכן. בתיאבון.