מתכונים עם אטריות זכוכית אטריות שעועית הן מתכונים ללא גלוטן.
אטריות זכוכית, הידועות גם כאטריות שעועית, הן מרכיב רב-תכליתי וטעים במטבח האסייתי, והן צוברות פופולריות גם במטבחים מערביים.
אטריות זכוכית עשויות לרוב מעמילן שעועית מאש, מה שהופך אותן לאופציה מצוינת עבור אנשים עם רגישות לגלוטן או צליאק או לתבשילי פסח.
אטריות זכוכית דורשות בישול קצר בלבד, לרוב השריה במים רותחים לכמה דקות. יש להן טעם ניטרלי, מה שמאפשר להן לספוג את הטעמים של רטבים ותבלינים אחרים במנה.
ניתן להשתמש באטריות זכוכית במגוון רחב של מנות, כולל מוקפצים, סלטים, מרקים ומרקים. הן דלות קלוריות ודלות שומן, מה שהופך אותן לאופציה בריאה יחסית.
הכנתי לכם מתכונים לסלטים, תבשילים כדי שתהנו מהם גם בפסח.
בואו לאינסטגרם שלי – טעים שם
האינסטגרם של סוויטדולי
בשביל להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה המודגשת
ירקות עם אטריות שעועית בחמאת בוטנים
סלט אטריות זכוכית ברוטב אסייתי
טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן
אטריות זכוכית מוקפצות עם ירקות
אטריות שעועית מוקפצות עם ירקות

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים ללא גלוטן? בבקשה
מתכונים ללא גלוטן
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן91– מתכונים לווטצ'אפ
מתכונים עם אטריות זכוכית אטריות שעועית