מיני סופגניות פרווה בעשר דקות מושלמות! הכנתי אחרי שפנתה אלי אחת העוקבות שלי ואמרה שהיא תמיד מסתבכת עם השמרים, ו"סופגניות אשל" הן באמת קלות להכנה, אבל היא מחפשת סופגניות פרווה קלות להכנה. היתה לי במקרר שמנת צמחית והחלטתי לנסות. יצא פצצה!
ככה, זכו בני המשפחה שלי להינות בשישי בצהריים בסופגניות פרווה מושלמות. הכנתי מראש שלושה סוגי קרמים ואדם השתגע על הסופגניות עם קרם פיסטוק, גור אוהב את הסופגניה שלו בלי כלום ולכן רק פיזרתי עליה אבקת סוכר.
גוני, ביקשה סופגניות עם שוקולד וסוכריות מעל
מסתבר שגוני יודעת מה טעים כי המבוגרים התחילו "לנגב" את הסופגניות עם הגאנש שוקולד וזו היתה פשוט חגיגה.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
הכנת הסופגניות היא קלה ונהדרת. אני אספר לכם שפשוט שמתי את כל המצרכים במעבד מזון. אפילו לא מיקסר ולא היה לי סבלנות לערבב.
זרקתי את כל המצרכים למערבל מזון, שני סיבובים והעיסה היתה מוכנה.
אני גם שיתפתי את אדם שהוא מאד אוהב להיות סו השף שלי. מכינים את הבצק בחמש דקות. מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה ומזליפים לשקית, ככה זה עובד הכי מהר. אדם לחץ על השקית, אני גזרתי וככה הכנו סופגניות קטנות אחת אחרי השנייה.
תתחילו עם שמן חם ואחרי שהכנתם את הסיבוב הראשון, תנמיכו את האש ותנו להן להשחים
אל תטגנו הרבה בבת אחת, כי הן צ'יק צ'ק מוכנות, ותראו כמה שהן יפות. מוציאים מהשמן לנייר סופג
כן כן נייר סופג. אפשר לפזר אבקת סוכר או עם קרם מה שאוהבים.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
ישר מסיר הטיגון הייתי חייבת לטעום. נהדרות!
מיני סופגניות פרווה בעשר דקות מושלמות!
מיני סופגניות פרווה בעשר דקות
מיני סופגניות פרווה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- אחד וחצי כוסות קמח רגיל
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 2 כפות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 200 מל שמנת צמחית
- 1 ביצה
- שמן לטיגון
לציפוי
שוקולד, סוכריות צבעוניות, קרם בכל הטעמים
Instructions
- שמים בקערה את כל המצרכים ביחד ומערבבים לבלילה אחידה
- אפשר במיקסר, אפשר במעבד מזון, אפשר ביד, לערבב לעיסה אחידה
- בסוף יש לנו תערובת רכה
- מחממים שמן שיהיה חם
- בודקים עם ידית של כף מעץ, מכניסים אותה לשמן החם ואם יש בועות מסביב לידית השמן חם
- בינתיים מכינים שקית זילוף
- מכניסים שקית זילוף ריקה לכוס ואת שולי השקית מניחים מורידים לשולי הכוס
- מעבירים חלק מהעיסה לשקית, מהדקים וגוזרים את הקצה
- כשהשמן חם, מזליפים פנימה כדורים. חותכים אחרי כל כדור קטן
- מזליפים ככה כעשר כדורים ונותנים לסופגניות שלנו להשחים
- מערבבים כדי שהסופגניות ישחימו מכל הצדדים
- אם השמן חם מאד והן מתכהות, תנמיכו את האש
- מוציאים לקערית עם נייר סופג
- אבקת סוכר מעל, או קרמים לבחירה ואתם מסודרים. חג שמח!
Love all the ideas – thanks . HAPPY CHANUKAH!!
תודה רבה מאד ושבוע מבורך!