מוסקה אישית עם בשר, מנה עוצרת נשימה. כשהגשתי את המגש לשולחן אמר החתן שלי "המנה שלי הגיעה, אני מסודר".
כל מוסקה אישית היא יצירת מופת קטנה בפני עצמה, מה שהופך את הארוחה לחגיגה לעיניים ולטעם.
אתם כבר יודעים שאני משתגעת על חצילים, ומוסקה אצלנו זו אהבה. יש לי כל מיני סוגים של חצילים ממולאים, הפעם החלטתי ללכת על המנה האישית. כל סועד מקבל מנה אישית, חמה וטרייה, מה שמקל על ההגשה, לא צריך לחתוך בקערה קוביות מוסקה.
הם עומדים מסודרים אחד ליד השני, וכל אחד לוקח כמה שהוא אוהב.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
תראו כמה שהמוסקה יפה
ואל תחשבו שזה מסובך להכין. ממש לא. קודם כל הכנתי את החצילים קלויים בתנור, מה שהקל על העבודה. הפרוסות נעשות קלות לעבודה. מניחים פרוסה אחת על השניה, באמצע בשר ומקפלים.
הכנתי לכם סרטון של פחות מדקה רק שתלמדו את הפטנט.
מעבירים אותם לתבנית הגשה עם רוטב עגבניות ולתנור. מעדן אמיתי!
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו69כאן – מתכונים לווטצ'אפ
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
סט קערות להכנת טורטיה אכילה
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
עוד מתכונים לאוכל סיני ואסייתי כאן
מתכונים לאוכל סיני ואסייתי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מוסקה אישית עם בשר
מוסקה אישית עם בשר
סוויט דוליIngredients
- 2 חצילים ארוכים
- 500 גרם בשר טחון
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- חצי כפית בהרט
- 100 גרם רסק עגבניות
לרוטב עגבניות
- 400 גרם עגבניות מרוסקות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 4 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 2-3 פרוסות שיני שום
Instructions
הכנת החצילים
- שוטפים את החצילים, פורסים לפרוסות לאורך
- משמנים נייר אפייה ומניחים את פרוסות החציל על גבי הנייר האפייה
- מרססים מעט שמן על החצילים מעל
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את החצילים ואופים כחצי שעה
- כשהם משחימים, מוציאים ומקררים
הכנת הבשר
- שמים בסיר שמן, קוצצים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון שחום של הבצל
- מוסיפים את הבשר הטחון ועם מזלג מפוררים את הבשר
- מוסיפים את המלח, פלפל, שום כתוש, בהרט ואם אתם אוהבים עוד תבלינים, זה הזמן
- מועכים את הבשר היטב עד שהוא מבושל
- מוסיפים לתערובת רסק עגבניות ומערבבים הכל ביחד, שמים בצד
הכנת הרוטב בתבנית
- שמים בסיר שמן, קוצצים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון בהיר לא שחום מדי
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות מים, מלח, פלפל ושיני שום ומערבבים הכל ביחד
- מביאים לרתיחה ומניחים בצד
הכנת המוסקה
- החצילים הקרים שיצאו מהתנור, לוקחים כל פעם 2 פרוסות
- מניחים פרוסה לאורך ועליה עוד פרוסה לרוחב
- מניחים באמצע כף או קצת יותר של בשר וסוגרים את החצילים כמעטפת
- ככה מכינים את כל החצילים
- מניחים את החצילים העטופים בתבנית עם הרוטב לתנור, מכסים אותם בזמן האפייה.
- שמים רוטב על החצילים מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות ואופים כחמישים דקות
- החצילים יוצאים רכים ונהדרים. בתיאבון!