מתכון לשוקולד דובאי מושלם

מתכון לשוקולד דובאי מושלם עם המראה הייחודי והטעם הנהדר

שתף
הדפסה
מתכון לשוקולד דובאי מושלם
מה צריך

200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
200 גרם שערות קדאיף
3 כפות גדושות ממרח פיסטוק

 

 

מה צריך

200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
200 גרם שערות קדאיף
3 כפות גדושות ממרח פיסטוק

 

 

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

מתכון לשוקולד דובאי מושלם, הפך לטרנד ויראלי ברשתות החברתיות. לא יודעת מה נהוג אצלכם. אצלנו, אם אישה בהריון רוצה משהו, נותנים לה.
בארוחת שבת כלתי שהייתה בהריון מתקדם, אמרה שכולם מדברים על השוקולד מדובאי והיא עוד לא טעמה אותו.

למחרת, נכנסתי במקרה לסופר כששלט ענק כבש את עיני "שוקולד דובאי הגיע"!
מיד ניגשתי לקופאית ואמרתי לה "באיזה מדף השוקולד דובאי?"
"הוא לא על המדף, אפשר לקנות רק בקופה"
"אוקי. תני לי אחד"
נשבעת לכם, הקופאית הראשית, פתחה כספת, שלפה שוקולד ואמרה לי "שישים שקל"
הסתכלתי עליה, די בהלם מודה, ובלי לחשוב אמרתי "זה לכלתי, היא בהריון"
"רוצה לקנות לה שניים?" חייכה
"לא" אמרתי ולקחתי את האחד.
נסעתי ישר לכלתי הביתה, הודעתי לבן שלי שיצא החוצה ונתתי לו את השוקולד, הוא ראה את המחיר על עטיפת השוקולד
"אמא, את לא נורמלית! מה זה המחיר הזה?"
"אשתך בהריון, תן לה"

וידעתי. ישר ידעתי שאני חייבת להכין לבד שוקולד דובאי.

 

 הכנתי את השוקולד יותר משלוש פעמים, כל פעם בצורה שונה
הכנתי בצורת פוטיפורים

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

בתבנית אינגלישקייק, אבל כמו שאתם רואים שכבת השוקולד פה מאד עבה

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

 

יום אחד באחת הארוחות, הנכד שלי אדם בן ה-8 שאל אם אפשר להכין שוקולד דובאי. כמובן הסכמתי וחשבתי שזו הזדמנות מצויינת להראות לכם כמה קל להכין את השוקולד, כדי שלא תצטרכו  לקנות בשישים שקל, ואצלכם יהיה יותר טעים.

שוקולד דובאי

 

הנה עודד דוגמא של עיגולי דובאי קטנים ומהממים, הכנתי גם בתבנית סיליקון

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

 

טיפים כדי שהשוקולד שלכם יהיה מושלם

שערות קדאיף ניתן למצוא במקפיאים בסופר, מטגנים בחמאה עד שישחימו ויהיו חומות.
אחרי שאתם מערבבים את הקדאיף עם הפיסטוק תטעמו, אולי צריך להוסיף אבקת סוכר.
התהליך כולו ממש קל להכנה, ההמתנה היא לשוקולד שיקפא כל פעם מחדש.
אפשר להכין בתבנית אינגלישקייק, או בתבניות סיליקון, מה שהכי נוח לכם.
בתבנית סיליקון היה קל מאד, כי השוקולד נשלף בקלות. היידה תהנו.

 

מבצעי פורים מחכים לכם בחנות, בואו!

החנות של דולי

לפרטים ורכישה
החנות של דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?

מתכונים לווטצאפ

בתמונה, פרלינים של שוקולד דובאי וגם שוקולד דובאי שהכנתי בתבנית אינגלישקייק

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

 

מתכון לשוקולד דובאי מושלם

סוויט דולי
מתכון לשוקולד דובאי מושלם השוקולד הויראלי ששרף את הרשת
Prep Time 10 minutes
Cook Time 50 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ים תיכוני

Ingredients
  

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 200 גרם שערות קדאיף
  • 3 כפות גדושות ממרח פיסטוק

Instructions
 

  • שמים בקערה את השוקולד המריר והחלב עם 25 גרם חמאה וממיסים בפולסים
  • מערבבים למחית אחידה
  • שתי אפשרויות. אם אין לכם תבנית סיליקון - ניתן למרוח על תבנית אינגלישקייק שכבה דקה ולשים במקפיא
  • או בתבנית סיליקון למרוח, להוריד את השאריות וגם לשים במקפיא
  • במחבת שמים את 25 גרם חמאה עם שערות הקדאיף ומטגנים עד שהקדאיף שחום
  • מוסיפים את ממרח הפיסטוק ומערבבים הכל ביחד למחית אחידה
  • טועמים, אם הקאדיף לא מספיק מתוק, מוסיפים אבקת סוכר
  • מוציאים את השוקולד הקפוא מהמקפיא ושמים שכבת קדאיף
  • או בתבנית הסיליקון שמים כפית בכל חצי עיגול
  • מועכים פנימה היטב את המלית ומורחים מעל עוד שכבה דקה של שוקולד
  • מחזירים למקפיא לעוד חצי שעה
  • מוציאים ומתענגים על כל ביס. תהנו!
Keyword מתכון לשוקולד דובאי מושלם

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
10 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
גיל
גיל
9 חודשים לפני

הבעיה עם שוקולד שמוכנס למקרר, שם הוא מאבד את האיכות שלו.. ניתן למקם במקום שאיננו חם ולאפשר לשוקולד להתמצק באיטיות.. האיכות היחסית שתישמר תעניק לכם איכות שוקולדית נוספת.. כי שוקולד ומקרר לא הולכים ביחד..

לאה פלח
לאה פלח
9 חודשים לפני

מה עושים כדי שיהיה בלי גלוטן? איטריות אורז?

טלי
טלי
7 חודשים לפני

אפשר לשים יותר שוקולד חלב ופחות מריר?

מרים
מרים
5 חודשים לפני

אפשר להשתמש בקרם פרלין במקום פיסטוק?

רחל כהן
רחל כהן
2 חודשים לפני

אפשר להשתמש בעלי פילו שיפרר לבד??

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים