מתכון לשוקולד דובאי מושלם, הפך לטרנד ויראלי ברשתות החברתיות. לא יודעת מה נהוג אצלכם. אצלנו, אם אישה בהריון רוצה משהו, נותנים לה.
בארוחת שבת כלתי שהייתה בהריון מתקדם, אמרה שכולם מדברים על השוקולד מדובאי והיא עוד לא טעמה אותו.
למחרת, נכנסתי במקרה לסופר כששלט ענק כבש את עיני "שוקולד דובאי הגיע"!
מיד ניגשתי לקופאית ואמרתי לה "באיזה מדף השוקולד דובאי?"
"הוא לא על המדף, אפשר לקנות רק בקופה"
"אוקי. תני לי אחד"
נשבעת לכם, הקופאית הראשית, פתחה כספת, שלפה שוקולד ואמרה לי "שישים שקל"
הסתכלתי עליה, די בהלם מודה, ובלי לחשוב אמרתי "זה לכלתי, היא בהריון"
"רוצה לקנות לה שניים?" חייכה
"לא" אמרתי ולקחתי את האחד.
נסעתי ישר לכלתי הביתה, הודעתי לבן שלי שיצא החוצה ונתתי לו את השוקולד, הוא ראה את המחיר על עטיפת השוקולד
"אמא, את לא נורמלית! מה זה המחיר הזה?"
"אשתך בהריון, תן לה"
הכנתי את השוקולד יותר משלוש פעמים, כל פעם בצורה שונה
הכנתי בצורת פוטיפורים
בתבנית אינגלישקייק, אבל כמו שאתם רואים שכבת השוקולד פה מאד עבה
יום אחד באחת הארוחות, הנכד שלי אדם בן ה-8 שאל אם אפשר להכין שוקולד דובאי. כמובן הסכמתי וחשבתי שזו הזדמנות מצויינת להראות לכם כמה קל להכין את השוקולד, כדי שלא תצטרכו לקנות בשישים שקל, ואצלכם יהיה יותר טעים.
הנה עודד דוגמא של עיגולי דובאי קטנים ומהממים, הכנתי גם בתבנית סיליקון
טיפים כדי שהשוקולד שלכם יהיה מושלם
שערות קדאיף ניתן למצוא במקפיאים בסופר, מטגנים בחמאה עד שישחימו ויהיו חומות.
אחרי שאתם מערבבים את הקדאיף עם הפיסטוק תטעמו, אולי צריך להוסיף אבקת סוכר.
התהליך כולו ממש קל להכנה, ההמתנה היא לשוקולד שיקפא כל פעם מחדש.
אפשר להכין בתבנית אינגלישקייק, או בתבניות סיליקון, מה שהכי נוח לכם.
בתבנית סיליקון היה קל מאד, כי השוקולד נשלף בקלות. היידה תהנו.
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק בסוויט דוּליSWEET DOOLY תודה רבה!!
הרשם
4 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותרהמוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
גיל
1 חודש לפני
הבעיה עם שוקולד שמוכנס למקרר, שם הוא מאבד את האיכות שלו.. ניתן למקם במקום שאיננו חם ולאפשר לשוקולד להתמצק באיטיות.. האיכות היחסית שתישמר תעניק לכם איכות שוקולדית נוספת.. כי שוקולד ומקרר לא הולכים ביחד..
הבעיה עם שוקולד שמוכנס למקרר, שם הוא מאבד את האיכות שלו.. ניתן למקם במקום שאיננו חם ולאפשר לשוקולד להתמצק באיטיות.. האיכות היחסית שתישמר תעניק לכם איכות שוקולדית נוספת.. כי שוקולד ומקרר לא הולכים ביחד..
גם אפשרות אבל הכי חשוב זו איכות השוקולד.
מה עושים כדי שיהיה בלי גלוטן? איטריות אורז?
רעיון מצויין! תבשלי אותן קצת ואחרי זה תטגני. בהצלחה