סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים

סופגניות שמכינים ללא התפחה עם בירה ומקשטים עם קצפת ותותים

שתף
הדפסה
מתכונים לסופגניות
מה צריך
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת סוכר
מעט גרידת לימון
50 גרם נטורינה
1 כוס בירה
3 וחצי כוסות קמח תופח
שמן לטיגון הסופגניות

מילוי גבינה ותותים
1 קופסה גבינה מסקרפונה
1 שמנת מתוקה עם הפס הורוד
100 גרם אבקת סוכר – פחות מכוס

לקישוט
תותים

מה צריך
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת סוכר
מעט גרידת לימון
50 גרם נטורינה
1 כוס בירה
3 וחצי כוסות קמח תופח
שמן לטיגון הסופגניות

מילוי גבינה ותותים
1 קופסה גבינה מסקרפונה
1 שמנת מתוקה עם הפס הורוד
100 גרם אבקת סוכר – פחות מכוס

לקישוט
תותים

מתכונים לסופגניות

סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים הכנתי עם בירה וככה הסופגניות אינן זקוקות להתפחה.
סופגניות בירה במילוי קצפת ותותים.

בואו לעקוב אחרי באינסטגרם – בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי

קל מאד להכין את הסופגניות. מכינים בלילה, משטחים, קורצים עיגולים ומטגנים.
אחרי שהסופגניות מוכנות מכינים קרם טעים, מקשטים בתותים,
ויש לנו סופגניות הורסות מיופי.

סופגניות בירה במילוי גבינה ותותים

את הסופגניות מכינים ללא התפחה וללא שמרים,
משתמשים בבירה וככה מכינים סופגניות מהירות.
קצפת ותותים זה תמיד אהבה
מקשטים את הדונאט או הסופגניות עם קצפת ותותים.

 

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
בואו17 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

סופגניות בירה במילוי גבינה ותותים

עוד מתכונים לחנוכה תמצאו כאן – מתכונים לחנוכה

אם אתם מחפשים סופגניות פרווה שמכינים במהירות תמצאו כאן
מתכון לסופגניות פרווה – סופגניות דונאט

כמובן שיש גם סופגניות גבינה הור-סות שמכינים גם במהירות
סופגנינות גבינה מתוקות שמכינים בעשר דקות

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

כמו שאתם רואים, חלק הכנתי בצורת דונאטס
עיגולים ריקים וחלק חתכתי ומלאתי עם קצפת ותותים

סופגניות בירה במילוי גבינה ותותים

סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים

סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים

סוויט דולי
סופגניות שמכינים ללא התפחה עם בירה ומקשטים עם קצפת ותותים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 20 minutes
Course סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 2 שקיות אבקת סוכר
  • מעט גרידת לימון
  • 50 גרם נטורינה
  • 1 כוס בירה
  • 31/2 כוסות קמח תופח
  • שמן לטיגון הסופגניות

מילוי גבינה ותותים

  • 1 קופסה גבינה מסקרפונה
  • 1 שמנת מתוקה עם הפס הורוד
  • 100 גרם אבקת סוכר – פחות מכוס
  • לקישוט תותים

Instructions
 

  • שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר, נטורינה, גרידת לימון ומקציפים הכל ביחד.
  • מוסיפים את הבירה ומערבבים בזהירות.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
    הבצק מאד רך.
  • מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק. לשים את הבצק  עם הקמח, משטחים את הבצק ועם קורצן קורצים עיגולים.
  • כדי ליצור דונאט, קורצים עם כוסית קטנה  חור בתוך העיגול.
  • מחממים שמן טיגון.
    איך יודעים אם השמן חם? מכניסים ידית של כף מעץ ואם יש עיגולים מסביב לכף סימן שהשמן רותח.
  • ולשמן חם מכניסים את הדונאט
    מטגנים מצד אחד, לאחר שהדונאט השחימה הופכים לצד השני בסוף הטיגון שמים על נייר סופג.
  • מכינים את המילוי
  • מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר כחמש דקות, מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד עד לקבל קרם יציב.
  • מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר, חותכים את הדונאט באמצע ומזליפים קרם באמצע.
  • מזליפים גם מעל ומקשטים בתותים.
  • אפשר לפזר אבקת סוכר על הסופגניות.
  • שיהיה לכם חנוכה טעים טעים!
Keyword סופגניות

מה צריך לסופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים?

לסופגניות
2 ביצים
חצי כוס סוכר
2 שקיות אבקת סוכר
מעט גרידת לימון
50 גרם נטורינה
1 כוס בירה
3 וחצי כוסות קמח תופח
שמן לטיגון הסופגניות

מילוי גבינה ותותים
1 קופסה גבינה מסקרפונה
1 שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר – פחות מכוס

לקישוט
תותים

איך מכינים סופגניות מהירות במילוי קצפת ותותים?

שמים בקערת מיקסר את הביצים, סוכר, נטורינה, גרידת לימון ומקציפים הכל ביחד.
מוסיפים את הבירה ומערבבים בזהירות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד.
הבצק מאד רך.
מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק.
לשים את הבצק  עם הקמח, משטחים את הבצק
ועם קורצן קורצים עיגולים.
כדי ליצור דונאט, קורצים עם כוסית קטנה  חור בתוך העיגול.

מחממים שמן טיגון.
איך יודעים אם השמן חם? מכניסים ידית של כף מעץ
ואם יש עיגולים מסביב לכף סימן שהשמן רותח.
ולשמן חם מכניסים את הדונאט
מטגנים מצד אחד, לאחר שהדונאט השחימה
הופכים לצד השני בסוף הטיגון שמים על נייר סופג.

מכינים את המילוי
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר כחמש דקות,
מוסיפים את הגבינה ומקציפים הכל ביחד
עד לקבל קרם יציב.
מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר,
חותכים את הדונאט באמצע ומזליפים קרם באמצע.
מזליפים גם מעל ומקשטים בתותים.
אפשר לפזר אבקת סוכר על הסופגניות.
שיהיה לכם חנוכה טעים טעים!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים