פשטידת קישואים ותפוחי אדמה פרווה היא פשטידה נהדרת, קלה להכנה ותשמעי סיפור איך הכנתי אותה.
הכל התחיל עם המתכון לפרוסות קישואים אפויות בתנור שהכנתי. למחרת, מצאתי במקרר קופסה עם פרוסות שנשארו והחלטתי לשלב אותה בפשטידה.
מאז שיש לי את הקוצץ החדש אני מכינה המון ירקות קצוצים, כי כיף לי לעבוד עם המכשיר.
הכנתי קוביות תפוחי אדמה והחלטתי לשלב עם פרוסות הקישואים שהכנתי. החלטתי לעשות פשטידה עם פרוסות קישואים עומדות.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי בלילה של תפוחי אדמה עם קישואים ותפוחי אדמה והעמדתי את הקישואים יחד עם הבלילה.
בגלל שהבלילה היתה די יציבה, כי השתמשתי בפירורי לחם, שמתי בין כל שתי פרוסות מהבלילה קצת מהפשטידה וככה העמדתי את הקישואים.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן66 – מתכונים לווטצ'אפ
מאחר ומצאתי את הקישואים המצופים,
הוספתי אותם לפשטידה,
הוספתי אותם בין הקישואים שעמדו
וככה נוצרה לי פשטידת תפוחי אדמה וקישואים
שתראו כמה שהיא יפה.

המכשיר שעושה לי את החיים קלים
שמכין ריבועים מהירקות
תוכלו לראות כאן
סרט ביוטיוב איך מכינים קוביות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים צמחוניים תמצאו כאן
מתכונים צמחוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
גם אם לא הכנתם קישואים אפויים
אתם יכולים להכין את הפשטידה,
אבל אם אתם רוצים להוסיף את הפרוסות בבקשה
לפרוסות קישואים אפויות בתנור
תראו את הצלחת היפהפייה
עם שילוב הצבעים הנהדר
וכמה שהיא טעימה אוהו אתם תהנו מאד!

פשטידת קישואים ותפוחי אדמה פרווה
פשטידת קישואים ותפוחי אדמה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 3 קישואים פרוסים לפרוסות
- 1 בצל
- חצי כוס כוסברה קצוצה
- 2 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 כוס פירורי לחם
Instructions
- שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
- שוטפים את הקישואים וחותכים לפרוסות
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות קטנות
- שמים בקערה את הקישואים, בצל ותפוחי האדמה
- שמים במעבד מזון את הביצים, שמן וכוסברה וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
- מוסיפים לקערה עם הירקות את הבלילה עם השמן ביצים וכוסברה ומערבבים
- מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים
- העיסה צריכה להיות סמיכה
- משמנים תבנית ומעבירים לתבנית פרוסות קישואים עם קוביות תפוחי אדמה
- מסדרים את הפשטידה לאורך התבנית ומסביב מוסיפים את שאריות הפשטידה
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה
- אופים כ-35 דקות עד שהפשטידה משחימה, אם צריך עוד חמש דקות לכו על זה
- מוציאים, מפרידים את הפרוסות ונהנים מכל ביס.
