טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן מכינים בעשרים דקות, תבשיל טעים טעים עם אטריות זכוכית שקופות וטעימות. אין לכם אטריות זכוכית? הכל בסדר, אפשר להכין עם אטריות ביצים או אטריות נודלס מה שיש בבית. אני פשוט הייתי צריכה לחסל את הסטוק של האטריות זכוכית שהיו לי בבית(:
בואו לאינסטוש טעים אצלי –
האינסטגרם של סוויטדולי
את התבשיל התחלתי עם טיגון קוביות הטופו יחד עם רוטב כדי שיספגו את הטעמים
בזמן שהטופו על המחבת, חתכתי את הגזר לגפרורים עם המנדולינה שלי שאני מתה עליה
יוצאים גפרורים מושלמים!
מטגנים בצל, מוסיפים פטריות ואת הגזר ומטגנים הכל ביחד
אחרי שריככתם את האטריות מוסיפים את האטריות ומערבבים הכל ביחד
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו 82– מתכונים לווטצ'אפ
לפני ההגשהף מפזרים שומשום ובוטנים קצוצים ויש לכם מנה כמו במסעדות!
מבצע! מנדולינה משולבת גם עם קוצץ קוביות
גם הילדים אהבו את האטריות השקופות עם הטעמים הנהדרים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ונראה אתכם מצליחים להרים ככה טופו עם שתי מקלות!
היידה שיהיה בתיאבון.
טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן
טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם טופו במרקם קשה
- 5 כפות שמן
- רבע כוס סויה
- רבע כוס צ'ילי חריף
- 250 גרם אטריות שקופות ללא גלוטן
- 1 בצל
- 250 גרם פטריות
- 1 כוס גזר גפרורים
- חצי כוס סויה
- חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף שומשום
- 1 כף בוטנים קצוצים
Instructions
- מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
- חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
- יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם, מעבירים את קוביות הטופו למחבת
- יוצקים את הרוטב סויה והצ'ילי החריף ומטגנים היטב מכל הצדדים
- מערבבים מדי פעם ונותנים לטופו להצרב ולתפוס את הטעמים
- כשהקוביות מוכנות, מורידים מהאש
- יוצקים שוב שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים ומאדים מספר דקות
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים ומאדים
- אחרי מספר דקות מוסיפים את הגזר מוסיפים ומטגנים את כל הירקות ביחד
- את אטריות האורז משרים לכמה דקות במים רותחים עד שהן מתרככות
- מוציאים מהמים החמים ומסננים את המים
- מוסיפים את האטריות לתבשיל
- מוסיפים רוטב סויה, רוטב צ'ילי חמוץ מתוק ומערבבים הכל ביחד
- טועמים ואם אתם חושבים שצריך עוד רוטב זה הזמן להוסיף
- לפני ההגשה מפזרים שומשום ובוטנים קצוצים, מגישים ומרגישים כמו במסעדה. בתיאבון.


האם ניתן להכין הסלט יום מראש? מה קורה לטעמים ולנראות?. צריכה לאירוע ואין לי זמן להכין באותו יום
זו לא מנה שמכינים כמה ימים לפני הכל יהיה לך קווטש. מה שכן את יכולה להכין את הטופו מראש ואז לערבב הכל ביחד ולהגיש
בתמונה מופיעים פלחי פלפל. לא מופיע במתכון
העיגולים האדומים הם של צ'ילי אדום חריף לצורכי יופי לתמונה שמתי. אם אתם אוהבים חריף אז בטח את יכולה להוסיף גם