אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור, זה לא רק מתכון, זו חגיגה! אם אתם מחפשים את הדרך המושלמת להפוך את המטבח שלכם למסעדה יוקרתית בקלות, אתם חייבים לנסות את זה.
אונטריב הוא נתח בשר מהחלק הקדמי שמתפרס על הצלעות הקדמיות. זהו נתח פופולרי במיוחד בזכות הטעם העשיר והמרקם המיוחד שלו. בדרך כלל, הוא נמכר עם או בלי העצם, ומשמש להכנת צלי, או תבשילים ארוכי בישול.
בשר אונטריב עשיר בשומן ובסיבים, שמתבשל לאט בתנור ומפתח טעמים עמוקים ומורכבים. הוא הופך להיות כל כך רך ונימוח, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול. כשהוא נאפה לצד תפוחי אדמה שסופגים את כל המיצים, השומן והניחוחות של הבשר, אתם מקבלים שילוב מנצח של רכות קטיפתית.
הניחוח שימלא את הבית שלכם בזמן השהייה בתנור הוא לא פחות מממכר! קל להכנה, תוצאה מושלמת. הבשר נמס בפה ורך מאד.
הכיף הגדול באונטריב בתנור הוא פשטות ההכנה. אחרי הכנה קצרה, הוא עושה את רוב העבודה לבד.
מכינים אותו עם תפוחי אדמה, בצל וגזר, לתבל במלח, פלפל,ושום ופשוט להכניס לתנור. התוצאה? ארוחה מרשימה ומפוארת שתגרום לכם להיראות כמו שפים מקצועיים, בלי כל המאמץ.
מנה נפלאה לשולחן החג, שתעשה רושם על כל האורחים. הבשר פשוט נמס בפה. מתפורר מרוב רכות, השילוב עם תפוחי האדמה נהדר.
קנקן אמייל צבעוני
את התבשיל כולו מכינים בסיר ומגישים לשולחן בסיר והתוצאה יפהפייה
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ’אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ’אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תראו איך הבשר מתפורר ורך
אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור
אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור
סוויט דוליIngredients
- 1 קילו בשר אונטריב מספר 2
- 5 כפות שמן
- 2 בצל
- 6 שיני שום
- 2 כפיות מלח
- 2 כפיות פלפל שחור גרוס
- 5 עלי סלרי ירוקים
- 1 ענף קטן של טימין
- 6 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 2 כוסות מים
- 1 כפית צ'ילי גרוס - לא חובה
Instructions
- חותכים את הבשר לקוביות
- יוצקים שמן לסיר רחב שגם יכנס לתנור, מוסיפים עיגולי בצל ומטגנים לגוון שחום
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים היטב את הבשר מכל הצדדים
- מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום ומערבבים הכל ביחד ונותנים לבשר להתבשל דקות ארוכות
- מוסיפים מים, את עלי הסלרי, הטימין ומעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה
- אחרי שעה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר, נותנים ערבוב קל לתבשיל
- מורידים את חום התנור ל 150 לשעתיים לפחות
- יש כמובן לכסות את הסיר.
- אחרי שעתיים פותחים ובודקים אם הבשר רך והוא רך, אבל אם עדיין לא עוד זמן רק יתן לו עוד טעמים. אל תחששו להשאיר את הבשר בתנור.
- מגישים בסיר לשולחן או לכל אורח בנפרד. פשוט תענוג של תבשיל. בתיאבון.
