מתכון לעוגת קרמבו קלאסית

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים, קינוחים לראש השנה, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים לעוגות, מתכונים לתשעת הימים, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים בצ'יק צ'ק, מתכונים לעוגות וקינוחים פרווה, מתכונים לעוגות יום הולדת, מתכונים צמחוניים, מתכונים אחרונים, בונבונים.

מתכון לעוגת קרמבו קלאסית

מתכון לעוגת קרמבו קלאסית, עסיסית רכה ועם תחתית גבוהה, שתמיד נגמרת ראשונה בשולחן, מתאימה לכל אירוע ולכל ארוחה היא בעיני מלכת העוגות. בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי האינסטגרם של סוויטדולי בפסח הכנתי עוגת קרמבו כשרה לפסח שהיתה מאד גבוהה בתחתית. שאלו אותי אם אפשר להחליף את הקמח מצה בקמח תופח. אז הייתי… Read more »

כרוב ממולא בשר ואורז

Posted by & filed under מתכונים לחגים, מתכונים, מתכונים עם בשר טחון, מתכונים לממולאים, מתכוני בשר לראש השנה, מתכונים לחופש הגדול, מתכונים לארוחת צהריים, מתכונים לשבת, טיפים לאפייה ובישול, מתכונים לבשר, מתכונים אחרונים, בונבונים.

כרוב ממולא בשר ואורז

כרוב ממולא בשר ואורז ברוטב חמצמץ עם לימון ושום הוא מאכל חלום! את הכרוב הממולא הכינה סבתא גלילה שידועה בתבשיליה המופלאים. בואו תראו באינסטוש איך הכנתי בואו לכאן   – האינסטגרם של סוויטדולי סבתא גלילה, היא אמא של בעלי וידועה בתבשיליה המופלאים ואת כל המתכונים הנהדרים שלה תמצאו כאן – המתכונים של סבתא גלילה. בשבוע שעבר… Read more »