מתכונים עם בשר טחון

מתכונים עם בשר טחון של סוויט דולי

מתכונים עם בשר טחון, יהיו ספר מתכונים נהדר לבשר טחון. מאמינה שבכל מטבח כמעט נמצא בפריזר בשר טחון. אחד המצרכים הכי שכיחים שאפשר לעשות איתו המון מתכונים נהדרים ושונים. אפשר להכין קציצות, אפשר להכין ממולאים, מבחר מתכונים.
בבשר טחון ניתן להשתמש בו בצורה גמישה ומגוונת. הוא יכול להיות גם מרכיב עיקרי וגם מישני. להכין תבשיל עם בשר טחון לוקח זמן קצר יחסית ולכן זה יתרון עצום בהכנת האוכל. בשר הוא מקור עיקרי לחלבון, ולכן מתכונים הכוללים בשר טחון יכולים לספק תזונה יעילה ולשלב טעם וערך. אפשר להכין מנות כמו קבבים, המבורגר, עראיס כמובן ועוד.

אבל כמה דברים שכדאי לדעת על בשר טחון

בשר טחון קונים אצל קצב שסומכים עליו. כבר שמענו סיפורים מפה עד ירושלים על בשרים לא טריים. תבדקו שהבשר שאתם קונים נקי ומריח טוב.

אפשר לשמור בשר טחון במקרר עד 24 שעות, או בהקפאה עד שישה חודשים, ולכן חיי המדף של הבשר הטחון קצרים מאד.

כשבוחרים בשר לטחינה, כמות גדולה של שומן תעשה את הבשר כבד ואילו בשר רזה עלול להיות יבש מדי. לכן רצוי להתייעץ עם הקצב ולהחליט מה מתאים לכם.

הכנתי לכם מבחר מתכונים עם בשר טחון כדי שתוכלו לבחור מה להכין.

מנות ראשונות, מנות עיקריות, ממולאים, בורקס, פשטידות, מבחר מתכונים טעימים וקלי הכנה ואת הכל תמצאו בסוויט דולי.

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים