מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
דג לברק במחבת בעשר דקות

דג לברק במחבת בעשר דקות, ארוחת הצהריים שלכם להיום

שתף
הדפסה
דג לברק במחבת בעשר דקות
דג לברק במחבת בעשר דקות

דג לברק במחבת בעשר דקות הכנתי
במסגרת "בוא נראה מה יש בפריזר כי אין לי מהלעשות" בימי הקורונה.
מצאתי שלושה דגי לברק קפואים,
מפה-לשם, שמתי מחבת על האש, שמתי את הדגים במים
חצי שעה והיתה ארוחת צהריים פנטסטית.

דג סלמון אהוב אצלנו במשפחה.
המתכון דג סלמון בתנור
הוא בין המתכונים הכי נצפים אצלי בבלוג
ואפשר להבין למה. איך אמרה לי פעם חברה?
חמישה מוצרים כולל הדג וכל פעם אני מודה לך מחדש.
מוזמנים לנסות, מתכון קל הכנה ונהדר.

בימים אלה שאנחנו בבית וכמו הבדיחה שרצה בפייס,
את חשבון החשמל של המקרר נקבל בנפרד,
פתחתי את הפריזר לראות מה יש ומצאתי שלושה דגי לברק קפואים.
חצי שעה בחוץ והם הפשירו, שוטפים במים,
יוצקים עליהם קצת לימון ומכינים את המחבת.
שמים הכל במחבת, עשרים דקות והדג שלכם מוכן.

הדג הכי טעים כשהוא יוצא מהמחבת לצלחת.
אני באופן אישי לא אוהבת כוסברה אבל אם אתם אוהבים,
אתם יכולים להוסיף גם כוסברה לתערובת העלים הירוקים,
קל-קל וטעים טעים.

ליד הדג אפשר להכין שולבטה – תבשיל עם בורגול וירקות נהדר
למתכון לחצו כאן – שולבטה – תבשיל בורגול עם ירקות

ולילדים תכינו פידאו – מרק פתיתים עם עגבניות

 

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו23 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

דג לברק במחבת בעשר דקות

 

לעוד מתכונים של דגים רק ללחוץ כאן –
מתכונים לדגים

תפריט מתכונים לחג תמצאו כאן
תפריט מתכונים לפסח 2020

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים למייל?
לחצו כאן – מתכונים למייל

דג לברק במחבת בעשר דקות

 

דג לברק במחבת בעשר דקות


מה צריך לדג לברק במחבת בעשר דקות?

3 פילטים של דג לברק
כוס מים
רבע כוס שמן
מיץ מחצי לימון סחוט
5 שיני שום פרוסות
חצי כוס בזיליקום קצוץ
כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

איך מכינים את הדג לברק במחבת בעשר דקות?

שמים מחבת על האש
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים שיני שום ומטגנים קלות 2 דקות,
מוסיפים מים, מיץ לימון מלח ופלפל  מערבבים הכל ביחד ומביאים לרתיחה,
מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום,
מערבבים  הכל ומוסיפים את הדגים עם העור למטה,
שהדג הבהיר יהיה למעלה.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש
מבשלים שבע דקות והדגים שלכם מוכנים וטעימים אש!
בתיאבון!
אם אתם מכינים אל תשכחי לשלוח לי תמונות לשמח אותי!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?