בייגלה כוסמין ואגוזים ללא לישה כל כך קל הכנה וכל כך טעים! עשר דקות ויש לכם בייגלה פצצה! האגוזים מוסיפים כל כך טעם לבייגלה שזה נהדר. שמתי על הביס שלי דובדבני אמרנה ותשמעו – יצא שוס!
הכנתי סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי
אחרי שהכנתי את בייגלה זיתים משלושה מצרכים בלבד, שאלו אותי אם אפשר להכין את הבייגלה עם קמח כוסמין.
אם אני לא מנסה, אני לא רוצה להמליץ ולכן החלטתי להכין עם קמח כוסמין.
בדרך כלל קמח כוסמין לוקח יותר מים והייתי בטוחה שהבייגלה יהיו זקוקים גם למים, להפתעתי הרבה שום טיפת מים לא הוספתי והבצק יצא נהדר.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
קלות ההכנה של הבייגלה הזה היא שערורייתית
וגם הפעם, קערה, קמח כוסמין, שמנת חמוצה ואגוזים.
מערבבים הכל ביחד
קערה, קמח, שמנת חמוצה
והשוס -כן כן- אגוזי פקאן קצוצים.
ואי ואי יצא פצצה!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן37 – מתכונים לווטצ'אפ
הבת שלי קנתה לי דובדבני אמרנה בסירופ
חשבתי שזה יכול להיות נחמד.
לא, זה לא היה נחמד, זה היה שוס!!
הטעם היה ממש כמו עוגה.
רוצים עוד מתכונים עם קמח כוסמין?בבקשה
לכבוד החופש הגדול – מפנקים את הילדים
חוזרים לקולנוע עם מכשיר להכנת פופקורן מושלם!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לחם ולחלות כאן
מתכונים לחם וחלות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לא יכולתי להפסיק לצלם את הבייגלה היפהפיים שלי
כמה שהם פריכים ונהדרים, אתם תהנו מאד.
בייגלה כוסמין ואגוזים ללא לישה


בייגלה כוסמין ואגוזים ללא לישה
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח כוסמין
- 1 כפית אבקת אפייה
- 200 מל' שמנת חמוצה
- 1 כוס אגוזי פקאן קצוצים
- 1 כפית מלח
- שומשום לציפוי מעל
Instructions
- שמים את הקמח והשמנת החמוצה בקערה ומערבבים הכל ביחד לקבלת עיסה אחידה
- מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ומוסיפים את האגוזים הקצוצים
- אם הבצק נדבק מוסיפים כל הזמן מעט קמח ולשים לעיסה אחידה
- מכינים מהבצק עיסה אחידה
- מחלקים את הבצק לחמישה או שישה חלקים
- כל כדור מרדדים לרולדה ארוכה
- מכינים 5 או 6 לחמניות
- על נייר אפייה מניחים את הבייגלה
- מורחים עליהם קצת מים ומפזרים שומשום
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הבייגלה ואופים כ-20 דקות
- אחרי עשרים דקות מעלים ל - 200 מעלות ואופים עוד כחמש דקות
- זה יוצר שכבה קריספית נהדרת לבייגלה
- מוציאים, נותנים לו להתקרר טיפה ונהנים מכל ביס. בתיאבון!