לביבות חובזה עם דלעת הכנתי אחרי שמצאתי בגינה המון חובזה. סיפרתי לכם את הסיפור כשהכנתי מתכון לשקשוקה עם חובזה.
אחרי שקטפנו המון עלים והכנתי שקשוקה, עברתי ללביבות והן יצאו אש!
טעים באינסטגרם שלי. בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
ככה עלי החובזה נראו בגינה, ואחרי שאתם קוטפים אותם תשטפו היטב היטב היטב, ורק אחרי זה תייבשו, תקצצו, ותכינו מטעמים.
צאו לכל שדה או גינה ליד הבית ותחפשו את החוביזה. הטעם של החוביזה מזכיר תרד ואפשר לאכול את כל חלקי הצמח.
בנוסף, לחוביזה המון יתרונות בריאותיות, היא מכילה המון סיבים החוביזה מכילה הרבה מאד סיבים, אך מעט מאד קלוריות. לכו תעשו גוגל תראו כמה היא בריאה.
גירדתי דלעת ושילבתי עם חוביזה ויצא נהדר, כי הדלעת רכה אחרי שמגרדים אותה.
שאלו אותי אם אפשר להכין את השקשוקה עם עלי מנגולד במקום, בהחלט. אותו דבר לגבי הלביבות, גם במקום החובזה תשתמשו בעלי מנגולד זה יהיה נהדר.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן43– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים ללביבות?
מתכונים ללביבות
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
תבניות אמייל עגולות בצבעים מרהיבים
הסט כולל – 1 תבנית 24, 1 תבנית 28, 1 תבנית 32
אתם בוחרים את הצבעים
לפרטים ורכישה
סט 3 תבניות אמייל
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לביבות חובזה עם דלעת
לביבות חובזה עם דלעת
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס חוביזה קצוצה
- 1 כוס דלעת מגורדת
- 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כוס פירורי לחם
Instructions
- שוטפים היטב את החוביזה וקוצצים דק
- מגרדים את הדלעת ומערבבים הכל ביחד בקערה
- סוחטים להוצאת הנוזלים המיותרים
- מוסיפים ביצה, מלח ופלפל ומערבבים
- מוסיפים פירורי לחם ויוצרים לביבות
- מחממים שמן שמחבת וכשהשמן חם מטגנים את הלביבות
- אפשר כמובן גם לאפות
- משמנים תבנית, מניחים את הלביבות ואופים
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות אופים כעשרים דקות ואם צריך הופכים לצד השני
- שיהיה לכם בתיאבון!